Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.6(075)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
664.6(075)
Т-38


   
    Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв [] : підручник / В. Ф. Петько [та ін.] ; за ред. О. І. Гапонюка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 432 с. : табл., рис. - Л-ра: с. 423-424. - ISBN 978-966-364-488-2 : 64.80 грн, 67.50 грн грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   Макарони--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   Кондитерське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
історія хлібопечіння -- дозатори -- тістомісильні апарати -- хлібопекарські печі -- макаронне устаткування -- кондитерське устаткування
Анотація: Класифікація, будова, принцип дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Петько, Володимир Феодосійович; Гапонюк, Олег Іванович; Петько, Євгеній Володимирович; Ульяницький, Анатолій Володимирович; Гапонюк, Олег Іванович \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.6(075)
К 89


    Кузнецова, Людмила Семеновна.
    Технология и организация производства кондитерских изделий [] : учебник / Л. С. Кузнецова, М. Ю. Сиданова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Академия, 2009. - 480 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.475. - ISBN 978-5-7695-6086-6 : 252.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские предприятия -- кондитерські підприємства -- ассортимент -- асортимент -- кондитерское сырье -- кондитерська сировина -- шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- карамель -- халва -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- конфеты -- цукерки -- печенье -- печиво -- вафли -- вафлі -- кексы -- кекси -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти -- упаковывание кондитерских изделий -- упакування кондитерських виробів -- контроль качества -- контроль якості -- маркетинг
Анотація: Технология переработки пищевого сырья в сахарные и мучные кондитерские изделия.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сиданова, Муся Юрьевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664.6(075)
Ц 94


    Цыганова, Татьяна Борисовна.
    Технология и организация производства хлебобулочных изделий [] : учебник / Т. Б. Цыганова. - 2-е изд., испр. . - М. : Академия, 2008. - 448 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.441-443. - ISBN 978-5-7695-4800-0 : 236.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарское сырье -- хлібопекарська сировина -- солод -- хлебопекарское предприятия -- хлібопекарське підприємство -- пшеничное тесто -- пшеничне тісто -- ржаное тесто -- житнє тісто -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- хлебобулочный ассортимент -- хлібобулочний асортимент -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- технологический процесс -- технологічний процес -- качество хлеба -- якість хліба -- пекарський цех
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
664.6(075)
А 93


    Ауэрман, Лев Янович.
    Технология хлебопекарного производства [] : учебник для студ. вузов / Л. Я. Ауэрман ; [под общ. ред. Л. И. Пучковой]. - 9-е изд., переработ. и доп. - С.Пб. : Профессия, 2005. - 414, [2] с. : табл. - (Учебник для вузов). - Лит.: с. 406-410. - ISBN 5-93913-032-1 : 80.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
развитие хлебопекарной промышленности -- розвиток хлбопекарської промисловості -- производство хлебобулочных изделий -- виробництво хлібобулочних виробів -- хлебопекарные свойства сырья -- хлібопекарні властивості сировини -- хранение хлебопекарного сырья -- зберігання хлібопекарної сировини -- подготовка хлебопекарного сырья -- підготовка хлібопекарної сировини -- приготовление пшеничного теста -- приготування пшеничного тіста -- пригортовление ржаного теста -- приготування житнього тіста -- разделка теста -- поділ тіста -- выпечка хлеба -- випікання хліба -- хранение хлеба -- зберігання хліба -- выход хлеба -- вихід хліба -- качество хлеба -- якість хліба -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- ассортимент хлеба -- асортимент хліба -- пищевая ценность хлеба -- харчова цінність хліба
Анотація: Процесс производства хлеба, обобщены достижения отечественной и зарубежной науки, передовой производственный опыт.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пучкова, Л. И. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)