Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.7(075)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
664.7(075)
З-41


   
    Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів [] : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів / Б. В. Лесик [та ін.] ; за ред. Б. В. Лесика. - 2-ге вид., перероб. й допов. - К. : Вища школа, 1980. - 415 с. : рис., табл. - Дод.: с. 406-410. - 0.90 руб.
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Зберігання--Навчальні видання для вищої школи
   Сільськогосподарська продукція--Технологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
нормування якості сільгосппродуктів -- нормирование качества сельхозпродуктов -- стандартизація сільгосппродуктів -- стандартизация сельхозпродуктов -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- хімічний склад зерна та насіння -- химический состав зерна и семян -- показники якості зерна і насіння -- показатели качества зерна и семян -- консистенція ендосперму -- консистенция эндосперма -- борошномельна оцінка зерна -- мукомольная оценка зерна -- хлібопекарська оцінка зерна -- хлебопекарская оценка зерна -- характеристика зернових мас -- характеристика зерновых масс -- строки зберігання зерна -- сроки хранения зерна -- післязбиральне достигання зерна -- послеуборочное дозревание зерна -- режими та способи зберігання зернових мас -- режимы и способы хранения зерновых масс -- переробка зерна на борошно -- переработка зерна на муку -- переробка зерна на крупи -- переработка зерна на крупы -- основи хлібопечення -- основы хлебопечения -- технологія виробництва комбікормів -- технология производства комбикормов -- технологія виробництва трав'яного борошна -- технология производства травяной муки -- зберігання цукрових буряків -- хранение сахарной свеклы -- цукробурякове виробництво -- сахаросвекольное производство -- дифузійний сік -- диффузионный сок -- кристалізація цукру -- кристализация сахара -- зберігання олійних культур -- хранение масличных культур -- переробка олійних культур -- переработка масличных культур -- зберігання овочів -- хранение овощей -- консервування плодоовочевих -- консервирование плодоовощных -- маринування -- маринование -- сушіння -- сушка -- виробництво соків -- производство соков -- плодово-ягідне виноробство -- плодово-ягодное виноделие -- виробництво крохмалю -- производство крахмала -- обробка луб'яних культур -- обработка лубяных культур -- обробка тютюну і махорки -- обработка табака и махорки -- зберігання і обробка хмелю -- хранение и обработка хмеля
Анотація: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лесик, Борис Васильович; Трисвятський, Лев Олексійович; Снежко, Володимир Лаврентійович; Сабуров, Микола Володимирович; Лесик, Борис Васильович \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (2), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (2), ЧЗ (1)
Знайти схожі

2.
633.1(075)
К26


    Карпов, Борис Александрович.
    Технология послеуборочной обработки и хранения зерна [] : учебник / Б. А. Карпов. - М. : Агропромиздат, 1987. - 288 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 286. - 0.70 р.
УДК
ББК 42.112-48я722 + 36.821я722
Рубрики: Зернові культури--Зберігання--Навчальні видання
   Зернові культури--Обробка--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
послеуборочная обработка зерна -- післязбиральна обробка зерна -- свойства зерновой массы -- властивості зернової маси -- очистка зерна -- очищення зерна -- активное вентилирование зерна -- активне вентилювання зерна -- сушка зерна -- сушіння зерна -- обработка зерна -- обробка зерна -- хранение зерна -- зберігання зерна
Анотація: Изложены требования к качеству зерна и семян, даны состав и свойства зерновой массы, рассмотрены технологии сепарирования, активного вентилирования, сушки, хранения зерна и семян.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
664.7(075)
М 48


    Мельников, Евгений Михайлович.
    Технология крупяного производства [] : учеб. пособие / Е. М. Мельников. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 207 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Прил.: с. 202-203. - Лит.: с. 204. - ISBN 5-10-000540-8 : 0.55 р.
УДК
ББК 36.823я723
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Крупи--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
гидротермическая обработка зерна -- гідротермічна обробка зерна -- переработка зерна в крупу -- переробка зерна в крупу -- крупы из проса -- крупа із проса -- гречиха -- гречневая крупа -- крупа из риса -- крупа із рису -- крупа из овса -- крупа із вівса -- ячменная крупа -- крупа із ячменю -- пшеничная крупа -- крупа із пшениці -- гороховая крупа -- крупа із гороху -- кукурузная крупа -- крупа із кукурудзи -- крупы повышенной питательной ценности -- крупи підвищеної поживної якості -- побочные продукты крупяного производства -- побічні продукти круп'яного виробництва
Анотація: Рассмотрены вопросы технологии производства крупы, сведения о материальном балансе технологического процесса, использование побочных продуктов крупяного производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)