Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.6<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.6
І-67


   
    Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [] : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2016. - 241, [1] с. : рис., табл. - Літ. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-75-6 : 130.00 грн
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хлібні вироби--Технологія--Наукові видання
   Дієтична кулінарія--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
безглютенові хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- цукрозамінники -- діабетичні хлібобулочні вироби -- фруктоза -- лактулоза -- сорбітол -- мезофільні закваски -- збагачення хліба -- харчові волокна
Анотація: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.6
С76


   Стадник, І. Я.

    Удосконалення технологічного процесу та обладнання для формування виробів [Текст] : монографія / І. Я. Стадник, В. А. Піддубний. - Київ : Кондор, 2019 - .
   Ч. 1. - 290, [2] с. : табл., рис. - Літ.: с. 272-273. - Дод.: с. 274-280. - ISBN 978-617-7729-97-5 : 310.00 грн
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Харчова промисловість--Технологічні процеси--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
дія валкових робочих органів -- взаємодія обертових валків -- реологія дисперних систем -- адгезія -- кукурудзяне борошно -- формувальні машини -- прогнозування процесів нагрівання -- структурно-технологічні властивості тіста -- збродження цукровмістного тіста -- структура тіста бублика -- процес деформації тіста
Анотація: Аналіз машин з валковими робочими органами й шляхи удосконалення їх роботи, розглянуто реологію дисперсних систем та використання екструдорваного кукурудзяного борошна.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Піддубний, В. А.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)