Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>A=Брасько, Ю. М.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
664
Б87


    Брасько, Ю. М.
    Технология продуктов общественного питания [] : учеб.-практ. пособие / Ю. М. Брасько. - Киев : Центр учеб. лит., 2017. - 253, [3] с. : табл., рис. - Прил.: с. 67. - Лит.: с.255. - ISBN 978-611-01-0899-7 : 145.00 грн
УДК
ББК 36
Рубрики: Громадське харчування--Технологічні процеси--Розрахунки--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
механическая обработка продуктов -- механічна обробка продуктів -- тепловая кулинарная обработка продуктов -- теплова кулінарна обробка продуктів -- расчет расхода сырья -- розрахунок витрат сировини -- нормы взаимозаменяемости продуктов -- норми взаємозамінності продуктів -- рецептуры блюд -- рецептури блюд -- технологии блюд -- технології блюд -- нормы выхода крупнокусковых полуфабрикатов -- норми виходу великошматкових напівфабрикатів -- кулинарное использование полуфабрикатов -- кулінарне використання напівфабрикатів -- пищевые обработанные субпродукты -- харчові оброблені субпродукти -- определение количества порций изделий -- визначення кількісті порцій виробів -- определение массы нетто -- визначення маси нетто -- определение массы брутто -- визначення маси брутто -- определение выхода готовых изделий -- визначення виходу готових виробів
Анотація: Методические рекомендации к решению задач и ситуаций различных типов по основным разделам технологии продукции общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)