Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Воробьева, Л. И.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
641.5
В75


    Воробьева, Л. И.
    Готовим просто и вкусно [] / Л. И. Воробьева. - М. : Мир кн., 2005. - 352 с. : рис. - (Хозяюшка). - ISBN 5-486-00195-9 : 017.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Домашняя кулинария -- страви з риби -- рыбные блюда -- страви із сиру -- блюда из сыра -- піцца -- пицца -- солодкі страви -- сладкие блюда -- гарячі напої -- гарячие напитки -- соуси -- соусы -- мучні вироби -- мучные изделия
Анотація: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
37.015.3
П86


   
    Психология современного подростка [] : [монография / Д. И. Фельдштейн и др.] ; под ред. Д. И. Фельдштейна ; Научно-исслед. ин-т общей и пед. психологии Акад. наук СССР. - Москва : Педагогика, 1987. - 240 с. : рис., табл. - (Образование. Педагогические науки. Педагогическая психология). - Библиогр.: с. 233-237. - 1.30 р.
УДК
ББК 88.8
Рубрики: Підлітки--Психологія--Наукові видання
   Педагогічна психологія--Підлітки--Наукові видання

Кл.слова (ненормовані):
подростковый возраст в онтогенезе -- підлітковий вік в онтогенезі -- становление личности подростков -- становлення особистості підлітків -- общественно полезная деятельность подростков -- суспільно вигідна діяльність підлітків -- личность подростка -- особистість підлітків -- психология подростка -- психологія підлітка
Анотація: В монографии обобщено теоретический и экспериментальный материал по особенности развития детей в подростковый период.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фельдштейн, Д. И.; Бостанджиева, Т. Н.; Вереникина, И. М.; Воробьева, Л. И.; Фельдштейн, Д. И. \ред.\; Научно-исследовательский институт общей и педагогической психологии Академии наук СССР
Примірників всього: 2
ЧЗ (1), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
641.55(083)
С34


    Сизова, Антонина Васильевна.
    Готовим по-домашнему [] / А. В. Сизова ; [ред. Л. И. Воробьева ; худож. А. А. Шкрабо, Б. К. Ушаков]. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Колос, 1993. - 334, [2] с. : ил. - ISBN 5-10-002906-4 : 15.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- кулинария -- кулінарія -- кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти -- домоводство
Анотація: Книга предлагает домашним кулинарам рецепты закусочных и вторых блюд, большой выбор изделий из пресного, дрожжевого, разных видов сладкого теста. В них дана подробная технология приготовления на основе личного опыта автора.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Воробьева, Л. И. \ред.\; Шкрабо, А. А. \худож.\; Ушаков, Б. К. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.1:613.262
С60


    Соловых, Зинаида Харламовна.
    Капустные овощи и блюда из них [] / З. Х. Соловых ; [ред. Л. И. Воробьева ; худож. В. А. Сергеев]. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 158, [2] с. : ил. - ISBN 5-10-002261-2 : 15.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
консервирование -- овощи -- переработка капусты -- переробка капусти -- блюда из белокочанной капусты -- страви з білокачанної капусти -- блюда из квашеной капусты -- блюда з квашеної капусти -- блюда из цветной капусты -- страви з цвітної капусти -- блюда из брюссельской капусты -- страви з брюсельської капусти -- блюда из савойской капусты -- страви з савойської капусти -- блюда из краснокочанной капусты -- страви з червонокачанної капусти -- блюда из кольраби -- блюда з кольрабі -- блюда из брокколи -- блюда із броколі -- блюда из пекинской капусты -- блюда з пекінської капусти -- соусы -- соуси -- заправки -- диетические напитки -- дієтичні напої
Анотація: Характеристика различных видов капусты, показана их пищевая ценность, приведены рецепты домашнего приготовления холодных и горячих блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Воробьева, Л. И. \ред.\; Сергеев, В. А. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
30.16я73
П81


   
    Промышленная микробиология [] : учеб. пособие / [З. А. Аркадьева и др.] ; под общ. ред. Н. С. Егорова. - Москва : Высш. шк., 1989. - 688 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 677-687. - ISBN 5-06-001482-7 : 1.90 р.
ББК 30.16я73
Рубрики: Технічна мікробіологія--Процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
техническая микробиология -- промислова мікробіологія -- история промышленной микробиологии -- історія промислової мікробіології -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- селекция микроорганизмов -- селекція мікроорганізмів -- штаммы микроорганизмов -- штами мікроорганізмів -- культивирование микроорганизмов -- культивування мікроорганізмів -- хранение микроорганизмов -- зберігання мікроорганізмів -- бактериофаги -- бактеріофаги -- антибиотики -- антибіотики -- витамины -- вітаміни -- каротиноиды -- каротиноїди -- гиббереллины -- гібереліни -- алкалоиды -- алкалоїди -- аминокислоты -- амінокислоти -- нуклеотиды -- нуклеотиди -- ферменты -- ферменти -- липиды -- ліпіди -- полисахариды -- полісахариди -- спиртовое брожение -- спиртове бродіння -- молочнокислое брожение -- молочнокисле бродіння -- пропионовокислое брожение -- пропіоновокисле бродіння -- ацетоно-бутиловое брожение -- ацетоно-бутилове бродіння -- уксус -- оцет -- производство белка -- виробництво білку -- вакцины -- вакцини -- биотехнология металлов -- біотехнологія металів
Анотація: Характеристика микроорганизмов, методы их получения, селекции, культивирования и хранения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Аркадьева, Зинаида Александровна; Безбородов, Алексей Михайлович; Блохина, Ирина Николаевна; Воробьева, Л. И.; Егоров, Н. С. \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)