Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Карушева, Нина Васильевна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.144
К 27


    Карушева, Нина Васильевна.
    Технология производства конфет [] : учебник для проф.-техн. училищ / Н. В. Карушева. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 215 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 211. - ISBN 5-10-000870-9 : 0.35 р.
УДК
ББК 36.86я722
Рубрики: Цукерки--Технологія виготовлення--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация конфет -- класифікація цукерок -- виготовлення цукерок -- производство конфет -- глазирование конфет -- глазурування цукерок -- завертывание конфет -- завертання цукерок -- упаковывание конфет -- пакування цукерок -- хранение конфет -- зберігання цукерок
Анотація: Приведены классификация конфет, способы подготовки сырья и схемы производства различных видов конфет.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.68+663.91:658.562(075)
К27


    Карушева, Нина Васильевна.
    Технохимический контроль кондитерского производства [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / Н. В. Карушева, И. С. Лурье. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 160 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 156. - ISBN 5-10-001158-0 : 0.30 р.
УДК
ББК 36.86я723
Рубрики: Кондитерські вироби--Технічний контроль--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
стандарты кондитерской промышленности -- стандарти кондитерського виробництва -- контроль кондитерских полуфабрикатов -- контроль кондитерських напівфабрикатів -- контроль кондитерських изделий -- контроль кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены вопросы организации лабораторий кондитерских фабрик, описаны методы и приборы технохимического контроля всех объектов кондитерского производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лурье, Иосиф Саулович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)