Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Янчева, Марина Олександрівна$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
637.5(075.8)
Я 66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : табл. - Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 057.50 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- харчування -- питание -- склад м'яса -- состав мяса -- органолептичні характеристики -- органолептические характеристики -- біохімія тканин -- биохимия тканей -- біохімія органів -- биохимия органов -- забій тварин -- убой животных -- холодильне оброблення -- холодильная обработка -- соління -- соление -- копчення -- копчение -- теплове оброблення -- тепловая обработка -- сушіння -- сушка -- фізичні властивості м'яса -- физические свойства мяса
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пешук, Л.В.; Дроменко, О.Б.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
637.523(075.8)
О-58


    Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
    Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [] : навч. посібник / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева. - Суми : Унів. книга, 2013. - 223, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 214-223. - ISBN 978-966-680-472-6 : 75.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Харчові виробництва--М'ясні продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості ковбасних оболонок -- свойства колбасных оболочек -- ковбасне виробництво -- колбасное производство -- якість ковбасних виробів -- качество колбасных изделий -- натуральні ковбасні оболонки -- натуральные колбасные оболочки -- штучні ковбасні оболонки -- искусственные колбасные оболочки -- білкові ковбасні оболонки -- белковые колбасные оболочки -- целюлозні ковбасні оболонки -- целлюлозные колбасные оболочки -- оболонки на паперовій основі -- оболочки на бумажной основе -- текстильні оболонки -- текстильные оболочки -- альгінатні оболонки -- альгинатные оболочки
Анотація: Наукові та практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї зі складових у формуванні якості ковбас.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
637.5.03
Я66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посіб. / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 303, [1] с. : табл., схеми, мал. - Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 164.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Фізико-хімічна біологія--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Біохімія--Властивості--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо сільськогосподарських тварин -- біохімія м'язової тканини -- біохімія сполучних тканин -- біохімія крові -- біохімія нервової тканини -- біохімія внутрішніх органів -- біохімія ендокринних залоз -- біохімія яйця -- зміни біохімічних властивостей -- фізичні властивості м'яса -- хімічний склад м'яса -- біологічна цінність м'яса
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна; Дроменко, Олена Борисівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
637.5'7(075.8)
Т38


   
    Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини [] : підручник / Л. В. Пешук [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 295, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 289-292. - Глосарій: с. 293-295. - ISBN 978-617-673-524-3 : 164.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясні продукти--Технологія виробництва--Переробка--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
дикі парнокопитні тварини -- м'ясопродукти з конини -- родина зайцевих -- м'ясо птиці -- екзотична кухня -- м'ясо кенгуру -- м'ясо черепах -- м'ясо крокодилів -- м'ясо змій -- м'ясо жаб -- паштети -- історія виникнення паштетів
Анотація: Хімічний скла, технологічні схеми, асортиментний ряд м'ясопродуктів, його харчова та енергетична цінність, особливості виробництва окремих видів м'ясопродуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна; Янчева, Марина Олександрівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Кириченко, Станіслав Григорович; Національний університет харчових технологій; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)