Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Білоусько, О.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
94(477.53)"1932/1933"
Н35


   
    Національна книга пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні. Полтавська область [] / [редкол.: В. М. Асадчев (голова) та ін. ; упоряд. О. А. Білоусько та ін.]. - [Полтава : Оріяна], 2008. - 1200 с. : іл. - ISBN 978-966-8250-50-7 : 159.99 грн
УДК
ББК 63.3(4УКР-4ПОЛ)622
Рубрики: Голодомори--Історія--Полтавська область, 1932 - 1933--Наукові видання

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Асадчев, В. М. \ред.\; Білоус, Г. П. \ред.\; Білоусько, О. А. \ред.\; Варченко, Ю. М. \ред.\; Білоусько, О. А. \упоряд.\; Варченко, Ю. М. \упоряд.\; Мокляк, В. О. \упоряд.\; Пустовіт, Т. П. \упоряд.\
Примірників всього: 2
БГ (1), ФОНД (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.5(477.53)(075.8)
Т 38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня [] : навч. посібник / Т. В. Капліна [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 280 с. : рис., табл., фото. - Дод.: с.260-275. - Л-ра: с.277. - ISBN 978-966-364-743-2 : 071.50 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР-4ПЛ)
Рубрики: Ресторанна справа--Полтавська кухня--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
історія полтапвської кухні -- история полтавской кухни -- страви полтавської кухні -- блюда полтавской кухни -- механічне оброблення продуктів -- механическая обработка продуктов -- якість продукції харчування -- качество продуктов питания -- теплове оброблення продуктів -- тепловая обработка продуктов -- декорування страв -- декорирование блюд -- фірмові страви -- фирменные блюда
Анотація: Основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при обробленні сировини та напівфабрикатів. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.; Білоусько, О. А.; Шаповал, Н. І.; Кущ, Л. І.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
Шифр: pauk/2014/8
   Журнал

Пам'ятки України: історія та культура [Текст] : наук. часопис. - К. : М-во культури і туризму України, 1969 - . - ISSN 0131-2685. - Виходит раз на два місяця
2014р. N 8
Зміст:
Ханко, В. Полтава: план історії, культури та мистецтва / В. Ханко. - С.2-7. - Прим.: с. 7
Перець, О. Храми національної долі: козацькі муровані церкви / О. Перець. - С.8-17. - Прим.: с. 17
Білоусько, О. Ансамбль Олександрівського (Круглого) майдану / О. Білоусько. - С.18-39. - Прим.: с. 37
Галян, Г. Етнологічна складова Полтавського краєзнавчого музею / Г. Галян. - С.40-45. - Прим.: с.
Ханко, В. Хата Великого Полтавця / В. Ханко. - С.46-47. - Прим.: с. 47
Пустовіт, Т. Полтавська духовна семінарія та її визначні учні викладачі / Т. Пустовіт. - С.48-55. - Прим.: с. 53-54
Пустовіт, Т. Український клуб у Полтаві / Т. Пустовіт. - С.56-63. - Прим.: с. 63
Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (2)
Вільні: ПЧЗ (2)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

4.


    Білоусько, О.
    Ансамбль Олександрівського (Круглого) майдану [] / О. Білоусько // Пам'ятки України: історія та культура : наук. часопис. - 2014. - N 8. - С. 18-39. - Прим.: с. 37 . - ISSN 0131-2685
Рубрики: Архітектура--Ансамбль Олександрівського (Круглого) майдану--Полтава, місто (Україна), 18 ст.
Кл.слова (ненормовані):
будівлі

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (2)
Вільні: ПЧЗ (2)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)