Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=антиокислювачі<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664:54(075.8)
Х20


   
    Харчова хімія [] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торговлі. - Харків : Світ Книг, 2012. - 504 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-2678-07-9 : 120.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові продукти--Харчові домішки--Властивості--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
білки -- вуглеводи -- ліпіди -- вода -- мінеральні речовини -- вітаміни -- антибіотики -- харчові антиокислювачі -- харчові барвники -- харчові добавки -- модифіковані крохмалі -- хімічні забруднення -- емульгатори -- біологічні забруднення -- підсолоджувачі -- мікотоксини -- радіоактивне забруднення -- забруднювачі хімічної природи
Анотація: Будова, фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості основних компонентів сировини та харчових продуктів та їх перетворення у технологічному процесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Євлаш, В. В.; Торяник, О. І.; Коваленко, В. О.; Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

2.
663.05
Р 75


    Росивал, Ладислав.
    Посторонние вещества и пищевые добавки в продуктах [] = Fremd und Zusatzstoffe in Lebensmitteln / Л. Росивал, Р. Энгст, А. Соколай ; пер. с нем.: Д. Б. Меламеда, А. Н. Зайцева, И. М. Скурихина. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 264 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 259-262. - 1.60 р.
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Харчові домішки--Хімічний склад--Властивості--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
загрязняющие вещества в продуктах -- забруднювачі продуктів -- неорганические биокатализаторы -- неорганічні біокаталізатори -- органические биокатализаторы -- органічні біокаталізатори -- антибиотики -- антибіотики -- антиоксиданты в пище животных -- антиоксиданти в їжі тварин -- загрязнение продуктов токсинами -- забруднення продуктів токсинами -- пищевые красители -- харчові барвники -- отбеливающие средства -- відбілюючі засоби -- загустители -- загущувачі -- эмульгаторы -- емульгатори -- стабилизаторы -- стабілізатори -- осветлители -- освітлювачі -- ароматические вещества -- ароматичні речовини -- сладкие вещества -- солодкі речовини -- микроэлементы -- мікроелементи -- консервирующие вещества -- консервуючі речовини -- антиокислители -- антиокислювачі
Анотація: Сведения о химическом составе, технологических свойствах и предельных нормах содержания посторонних веществ в пищевых продуктах, пути попадания их в продукты и влияния на качество последних.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Энгст, Рудольф; Соколай, Александр; Меламед, Д. Б. \пер.\; Зайцев, А. Н. \пер.\; Скурихин, Игорь Михайлович \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)