Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=бродильные производства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
908(477.42)
К72


Костриця, Микола Миколайович.

   
    З маркою "Радомишль" [] // Житомирщина туристична : краєзнав. нариси / М. М. Костриця, М. Ю. Костриця ; за ред. М. Ю. Костриці. - Житомир : Полісся, 2009. - С. 498-500 . - ISBN 978-966-655-406-5
УДК
ББК 26.890(4УКР-4ЖИТ) + 75.8(4УКР-4ЖИТ)
Рубрики: Пивоварне виробництво--Історія--Радомишль, місто (Житомирська область), 19 ст.
Кл.слова (ненормовані):
історична волинь -- бродільні виробництва -- бродильные производства -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- пиво

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Костриця, Микола Юхимович; Костриця, М. Ю. \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.
663.1(075.8)
Ф24


    Фараджева, Екатерина Дмитриевна.
    Общая технология бродильных производств [] : учебник / Е. Д. Фараджева, В. А. Федоров ; [ред. Н. В. Куркина]. - Москва : Колос, 2002. - 407, [1] с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Предм. указ.: с. 400-401. - Лит.: с. 402-403. - ISBN 5-10-003613-3 : 67.00 грн
УДК
ББК 36.87я73
Рубрики: Бродильні виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
бродильные производства -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- сырье бродильных производств -- сировина бродильних виробництв -- технология солода -- технологія солоду -- технология этанола -- технологія етанолу -- технология хлебопекарских дрожжей -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технология пива -- технологія пива -- технология виноградных вин -- технологія виноградних вин -- технология плодово-ягодных вин -- технологія плодово-ягідних вин -- технология крепких алкогольных напитков -- технологія міцних алкогольних напоїв -- технология хлебного кваса -- технологія хлібного квасу -- технология безалкогольных напитков -- технологія безалкогольних напоїв -- технология минеральных вод -- технологія мінеральних вод -- технология пищевых органических кислот -- технологія харчових органічних кислот
Анотація: Закономерности размножения и роста микроорганизмов, применяемых при производстве продуктов брожения, данные о структуре ферментов, теория ферментативного гидролиза крахмала и белков, виды и теоретические основы процессов брожения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Федоров, Виктор Алексеевич; Куркина, Н. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)