Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=біологічні особливості овочів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
635
П50


   
    Поліпшення якості овочів і картоплі [] / [С. Ф. Поліщук та ін.] ; за ред. С. Ф. Поліщука. - К. : Урожай, 1990. - 303 с. : рис., табл. - (Література для кабінету агронома). - ISBN 5-337-00477-8 : 0.80 р.
УДК
ББК 42.34 + 42.151
Рубрики: Овочі--Практичні посібники
   Картопля--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
біологічні особливості овочів -- биологические особенности овощей -- біологічні особливості картоплі -- биологические особенности картофеля -- якість овочів -- качество овощей -- якість картоплі -- качество картофеля -- насінництво -- семеноводство -- агротехніка -- агротехника -- цибуля -- лук -- часник -- чеснок -- технологія збирання сільськогосподарських культур -- технология уборки сельскохозяйственных культур -- зберігання овочів -- хранение овощей -- зберігання картоплі -- хранение картофеля
Анотація: Підвищення товарності і якості сільськогосподарської продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Поліщук, Степан Филимонович; Горкуценко, Олександр Васильович; Гуща, Микола Андрійович; Животок, Г. О.; Поліщук, Степан Филимонович \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
635
С59


    Сокол, Павел Федорович.
    Улучшение качества продукции овощных и бахчевых культур [] / П. Ф. Сокол. - М. : Колос, 1978. - 293 с. : рис., табл. - 0.95 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочівництво--Практичні посібники
   Баштанництво--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- питательная ценность овощей -- поживна цінність овочів -- лечебные свойства овощей -- лікувальні властивості овочів -- химический состав бахчевых культур -- хімічний склад баштанних культур -- биологические особенности овощей -- біологічні особливості овочів -- технология выращивания овощей -- технологія вирощування овочів -- технология хранения овощей -- технологія зберігання овочів -- технология выращивания бахчевых культур -- технологія вирощування баштанних культур -- технология хранения бахчевых культур -- технология зберігання баштанних культур
Анотація: Оптимальные условия выращивания, хранения и транспортировки овощей, обеспечивающих их наиболее высокое качество.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)