Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=дезодорація вершків<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.3.033
С 74


    Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры [Текст]. - СПб. : Гиорд, 1999 - 2005.
   Т. 2 : Масло коровье и комбинированное / Л. И. Степанова. - 2003. - 329, [7] с. : табл., рис. - Прил.: с. 305-321. - Лит.: с. 322-324. - Алф. указ.: с. 325-330. - ISBN 5-901065-19-0 : 83.00 грн
УДК
ББК 36.957
Рубрики: Вершкове масло--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
качество сливок -- яість вершків -- технология сливочного масла -- технологія вершкового масла -- классификация масла -- класифікація масла -- топленное масло -- топлене масло -- комбинированное масло -- комбіноване масло -- хранение масла -- зберігання масла -- дезодорация сливок -- дезодорація вершків -- маргарин -- консистенция масла -- консістенція масла -- медовое масло -- сквашивание сливок -- скісання вершків -- энергетическая ценность масла -- енергетична цінність масла -- сроки годности масла -- термін придатності масла
Анотація: Физико-химические процессы маслообразования при выработке сливочного масла.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Степанова, Лариса Ивановна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.234
Г 85


    Грищенко, Александр Дмитриевич.
    Сливочное масло [] / А. Д. Грищенко. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 296 с. : рис., табл. - (Современная технология). - Лит.: с. 276-290. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.957
Рубрики: Вершкове масло--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сливочное масло -- пищевая ценность масла -- харчова цінність вершкового масла -- пастеризация сливок -- пастеризація вершків -- дезодорация сливок -- дезодорація вершків -- высокожирные сливки -- високожирові вершки -- низкотемпературная подготовка сливок -- низькотемпературна підготовка вершків -- сбивание сливок -- збивання вершків -- обработка масла -- обробка вершкового масла -- пороки масла -- дефекти вершкового масла
Анотація: Рассмотрена технология сладкосливочного масла, выработанного способом сбивания сливок и преобразованием высокожирных сливок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)