Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=клітковина<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
Шифр: tvse/2017/8
   Журнал

Тваринництво сьогодні [Текст] : науч.-практ. журнал. - К. : Гульнара Ибраева, 2008 - . - Періодичність 9
2017р. N 8
Зі змісту:
Гриценко, Дар'я. Огляд ринку свинини / Д. Гриценко. - С.4-9 : рис.
Кучерук, М. Д. Органічне вирощування птиці - втілення вимог ЄС щодо добробуту тварин / М. Д. Кучерук [та ін.]. - С.10-16 : фот.
Інші автори: Засєкин Д. А., Білик Р. І., Щербина О. А.
АЧС в Україні та світі. - С.40-45 : фот.
Фторхінолони III покоління у допомогу ветлікарям України. - С.46-48 : фот.
Левицький, Т. Р. Нейтрально-детергентна і кислотно-детергентна клітковина - додаткова характеристика раціонів жуйних у сучасних умовах / Т. Р. Левицький [та ін.]. - С.55-57 : фот.
Інші автори: Шарій Т. І., Бойко Г. Й., Федор Г. Ю.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.


   
    Нейтрально-детергентна і кислотно-детергентна клітковина - додаткова характеристика раціонів жуйних у сучасних умовах [] / Т. Р. Левицький [та ін.] // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2017. - N 8. - С. 55-57 : фот.
Рубрики: Жуйні--Корми
Кл.слова (ненормовані):
джерела енергії жуйних -- продуктивність жуйних -- об'ємні корми

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Левицький, Т. Р.; Шарій, Т. І.; Бойко, Г. Й.; Федор, Г. Ю.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.
641.55(083.12)
Б89


    Бруннек, Нинель Ивановна.
    Овощная кулинария [] : от А до Я / Н. И. Бруннек ; [ред. Е. В. Полиевктова]. - Москва : Экономика, 1992. - 335 с. : рис. - Прил.: с. 334-335. - ISBN 5-282-00931-5 : 55.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Овочеві страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
клетчатка -- клітковина -- пищевая ценность овощей -- харчова цінність овочів -- диетические свойства овощей -- дієтичні властивості овочів -- лечебные свойства овощей -- лікарські властивості овочів -- витамины -- вітаміни -- салаты -- салати -- приправы -- приправи -- супы -- супи -- фаршировка овощей -- фарширування овочів
Анотація: Овощные культуры от ажгона до ялапы: приведены сведения об их пищевой ценности, диетических и лечебных свойствах, способах хранения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полиевктова, Е. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
611
К 56


    Кованов, Владимир Васильевич.
    Хирургическая анатомия верхних конечностей [] / В. В. Кованов, А. А. Травин. - Москва : Медицина, 1965. - 600, [1] с. : ил., рис. - Лит.: с. 559-589. - 08.70 р.
УДК
ББК 54.54
Рубрики: Кінцівки--Анатомія--Наукові видання
   Прикладна анатомія--Наукові видання

Кл.слова (ненормовані):
характеристика верхней конечности -- характеристика верхньої кінцівки -- мышечно-сухожильный аппарат -- м'язово-сухожилковий апарат -- глубокие фасции и клетчатка -- глибокі фасції та клітковина -- сосуды -- судини -- нервы верхней конечности -- нерви верхньої кінцівки -- костно-связочный аппарат -- кістково-зв'язковий апарат -- плечевой сустав -- плечовий суглоб -- локтевая область -- ліктьова область -- локтевой сустав -- ліктьовий суглоб -- лучезапястный сустав -- променезап'ястковий суглоб -- кисть
Анотація: "Хирургическая анатомия конечностей" представляет собой многолетний труд, основанный на литературном и собственном материале авторов. Если описательная анатомия изучает органы и ткани на всем их протяжении, а топографическая анатомия - послойные взаимоотношения тканей по областям, то хирургическая анатомия, основываясь на данных описательной и топографической анатомии, изучает анатомические факты в прикладном их значении. Поэтому хирургическая анатомия может быть названа прикладной анатомией. Любая операция должна быть обоснована не только клинически и с точки зрения хирургической техники, но и анатомически. Анатомическое обоснование операции является важнейшим фактором, нередко определяющим характер производимого вмешательства и его исход. Хирургическая, или прикладная, анатомия только тогда соответствует своему назначению, когда ее содержание отвечает практическим интересам хирурга. "Хирургическая анатомия верхних конечностей" является завершением многолетнего труда, посвященного изучению конечностей человека. Этот том, как и "Хирургическая анатомия нижних конечностей", состоит из общей и специальной частей. В конструктивном отношении обе части построены в плане описания "Хирургической анатомии нижних конечностей" с учетом функциональных и топографо-анатомических особенностей верхних конечностей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Травин, Анатолий Афанасьевич
Примірників всього: 2
ВСМЛ (2)
Свободны: ВСМЛ (2)
Знайти схожі

5.


    Русол, Р.
    Умови продуктивного розвитку ремонтних свинок породи п'єтрен [] / Р. Русол // Тваринництво України. - 2014. - N 1. - С. 23-26 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Свині--Породи
Кл.слова (ненормовані):
ремонтні свинки -- обмінна енергія -- засвоюваний лізин -- сирий жир -- сира клітковина

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


    Позняковський, Ю.
    Регульоване співвідношення клітковини в кормах для кролів [] / Ю. Позняковський // Тваринництво України. - 2014. - N 2. - С. 28-32 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кролі--Корми
Кл.слова (ненормовані):
передзабійна маса кролів -- маса тушки кролів -- нейтрально-детергентна клітковина -- комбікорм

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)