Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ковбасне виробництво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
637.523(075.8)
О-58


    Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
    Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [] : навч. посібник / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, М. О. Янчева. - Суми : Унів. книга, 2013. - 223, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 214-223. - ISBN 978-966-680-472-6 : 75.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: Харчові виробництва--М'ясні продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості ковбасних оболонок -- свойства колбасных оболочек -- ковбасне виробництво -- колбасное производство -- якість ковбасних виробів -- качество колбасных изделий -- натуральні ковбасні оболонки -- натуральные колбасные оболочки -- штучні ковбасні оболонки -- искусственные колбасные оболочки -- білкові ковбасні оболонки -- белковые колбасные оболочки -- целюлозні ковбасні оболонки -- целлюлозные колбасные оболочки -- оболонки на паперовій основі -- оболочки на бумажной основе -- текстильні оболонки -- текстильные оболочки -- альгінатні оболонки -- альгинатные оболочки
Анотація: Наукові та практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї зі складових у формуванні якості ковбас.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.


   
    Сарделька "Любимая" 1 С. Рецепт от компании IGIS [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 26-27 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- ковбасне виробництво -- ингредиенты сарделек -- інгредієнти сардельок

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.


    Мостовая, Иванна.
    Как правильно подготовить свиную шкурку для изготовления эмульсии из нее при производстве изделий вареной группы? [] / И. Мостовая // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 32-33 : фот.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
ковбасне виробництво -- колбасное производство -- ингредієнти ковбаси -- ингредиенты колбасы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.
637.5.02
П84


    Процюк, Тамара Борисовна.
    Справочник по проектированию технологических процессов в мясной промышленности [] / Т. Б. Процюк. - Киев : Техніка, 1983. - 142 с. : рис., табл. - Прил.: с. 114-138. - Лит.: с. 139-140. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.92-2я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологічні процеси--Проектування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- технологические процессы -- технологические схемы убоя скота -- технологічні схеми забою худоби -- обработка мясных субпродуктов -- обробка м'ясних субпродуктів -- обработка кишок -- обробка кишок -- производство пищевых животных жиров -- виробництво харчових тваринних жирів -- шкуроконсервировочное производство -- шкуроконсервувальне виробництво -- кормовая мука -- кормове борошно -- колбасное производство -- ковбасне виробництво
Анотація: Изложена последовательность проектирования технологических процессов переработки туш скота, свиней и продуктов их убоя.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Руденко, Вадим Иванович; Филипенкова, Валентина Сидоровна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

5.


    Генце, Гейнрих.
    Эффективное производство пепперони [] / Г. Генце // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 45-46 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технології
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- ковбасне виробництво -- ковбаса пепероні -- колбаса пепперони


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


   
    Нитрит натрия: есть ли альтернатива? [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
ковбасне виробництво -- стабілізатори кольору ковбаси -- стабилизаторы цвета колбасы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)