Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кулінарні вироби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
636.5
Л32


    Лашко, Олексій Іванович.
    Птиця на подвір'ї [] / О. І. Лашко ; [фотоіл.: Б. А. Коробейников]. - Київ : Урожай, 1993. - 190, [2] с., [36] арк. фот. кольор. : рис., табл., фот. кольор. - ISBN 5-337-00844-7 : 800.00 крб
УДК
ББК 46.8
Рубрики: Птахівництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сільськогосподарська птиця -- сельскохозяйственная птица -- породи птиці -- породы птиц -- інкубація яєць -- инкубация птиц -- домашня птиця -- домашние птицы -- утримання птиці -- содержание птиц -- кулінарні вироби -- кулинарные изделия -- українські писанки -- украинские писанки
Анотація: Вибір виду птиці, способи годівлі, утримання, вирощування і використання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Коробейников, Б. А. \фотоіл.:.\
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.55(075)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. С. Ростовський ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, 2017. - 467, [1] с. : фот. кольор., табл. - Дод.: с. 463-467. - ISBN 966-351-080-3 : 280.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   Кулінарія--Приготування--Історія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад харчових продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- теплова обробка харчових продуктів -- технологічна обробка продуктів тваринництва -- продукти харчування -- кулінарні вироби
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)