Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=лечебные свойства овощей<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
635(075)
П77


   
    Природоохоронна технологія вирощування овочевих культур у відкритому грунті зони північного лісостепу і Полісся України [] : навч. посібник / О. А. Дереча, В. Г. Синецький, В. М. Венгер [та ін.] ; під заг. ред. О. А. Деречі. - Житомир : Полісся, 2003. - 208 с. - Л-ра: с. 203-204. - ISBN 966-655-049-0 : 12.00 грн
УДК
ББК 42.34я73
Рубрики: Овочеві культури--Вирощування--Полісся--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- овочі Полісся -- овощи Полесья -- рослинництво -- растениеводство -- боротьба зі шкідниками овочів -- борьба свредителями овощей -- лувальні властивості овочів -- лечебные свойства овощей -- диетичекое значение овощей -- дієтичне значення овочів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дереча, О. А.; Синецький, В. Г.; Венгер, В. М.; Дереча, Олексій Артемович \ред.\; Рослинництво 5.05
Примірників всього: 2
КР (1), ВВ (1)
Свободны: КР (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
635
Б42


    Бексеев, Шавкат Гаясович.
    Огород [] / Ш. Г. Бексеев, Д. И. Алексеева. - Ленинград : Лениздат, 1987. - 254 с. : рис. - Прил.: с. 247-252. - 1.20 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Присадибні городи--Популярні видання
   Овочі--Популярні видання

   Картопля--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
лечебные свойства овощей -- лікарські властивості овочів -- картофель -- картопля -- капустяні культури -- капустные культуры -- пасленовые культуры -- пасльонові культури -- тыквенные культуры -- гарбузеві культури -- столовые корнеплоды -- столові коренеплоди -- лук -- цибуля -- чеснок -- часник -- бобовые культуры -- бобові культури -- пряноароматические культуры -- пряноароматичні культури -- хранение свежих овощей -- зберігання свіжих овочів -- переработка овощей -- переробка овочів
Анотація: Освещен опыт организации огородничества, приведены сведения о лечебных свойствах, биологии, возделывании и сортах овощных культур и картофеля.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алексеева, Дина Ивановна
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
635
С59


    Сокол, Павел Федорович.
    Улучшение качества продукции овощных и бахчевых культур [] / П. Ф. Сокол. - М. : Колос, 1978. - 293 с. : рис., табл. - 0.95 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочівництво--Практичні посібники
   Баштанництво--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- питательная ценность овощей -- поживна цінність овочів -- лечебные свойства овощей -- лікувальні властивості овочів -- химический состав бахчевых культур -- хімічний склад баштанних культур -- биологические особенности овощей -- біологічні особливості овочів -- технология выращивания овощей -- технологія вирощування овочів -- технология хранения овощей -- технологія зберігання овочів -- технология выращивания бахчевых культур -- технологія вирощування баштанних культур -- технология хранения бахчевых культур -- технология зберігання баштанних культур
Анотація: Оптимальные условия выращивания, хранения и транспортировки овощей, обеспечивающих их наиболее высокое качество.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.55(083.12)
Б89


    Бруннек, Нинель Ивановна.
    Овощная кулинария [] : от А до Я / Н. И. Бруннек ; [ред. Е. В. Полиевктова]. - Москва : Экономика, 1992. - 335 с. : рис. - Прил.: с. 334-335. - ISBN 5-282-00931-5 : 55.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Овочеві страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
клетчатка -- клітковина -- пищевая ценность овощей -- харчова цінність овочів -- диетические свойства овощей -- дієтичні властивості овочів -- лечебные свойства овощей -- лікарські властивості овочів -- витамины -- вітаміни -- салаты -- салати -- приправы -- приправи -- супы -- супи -- фаршировка овощей -- фарширування овочів
Анотація: Овощные культуры от ажгона до ялапы: приведены сведения об их пищевой ценности, диетических и лечебных свойствах, способах хранения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полиевктова, Е. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
641.48
К65


   
    Консервирование [] / [сост. С. И. Литвиненко]. - Донецк : Сталкер, 2001. - 416 с. : рис. - (Вкусные рецепты). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 409. - ISBN 966-596-537-9 : 7.50 грн
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання
   Консервування--Плодоягідні культури--Популярні видання

   Консервування--М'ясні продукти--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
консервирование -- сиропы -- сиропи -- варенье -- варення -- повидло -- джемы -- джеми -- цукаты -- цукати -- желе -- лечебные свойства ягод -- лікувальні властивості ягід -- лечебные свойства овощей -- лікувальні властивості овочів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- рыбные заготовки -- рибні заготовки -- мясные заготовки -- м'ясні заготовки
Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Литвиненко, Светлана Ивановна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)