Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=обработка субпродуктов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
637.5(075)
И 24


   Ивашов, Валентин Иванович

    Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности [Текст] : учеб. пособие для вузов / В. И. Ивашов. - М. : Колос, 2001.
   Ч. 1 : Оборудование для убоя и первичной обработки / В. И. Ивашов. - 552 с. : рис., табл. - Прил.: с. 547-548. - Лит.: с. 549-550. - ISBN 5-10-003567-6 : 134.00 грн
УДК
ББК 36.92-2я73
Рубрики: М'ясне виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
оборудование для транспортировки животных -- обладнання для транспортування тварин -- оборудование для оглушения животных -- обладнання для глушіння тварин -- оборудование для съемки шкур -- обладнання для зняття шкіри -- оборудование для шпарки -- обладнання для ошпарювання -- аппарты для опалки -- апарати для обпалення -- обработка субпродуктов -- обробка супродуктів -- оборудование для обработки кишек -- обладнання для обробки кишів -- ветеринарный контроль -- ветеринарний контроль
Анотація: Сведения об устройстве оборудования для убоя животных и птицы, обработки шкур, субпродуктов, производства кормовой и технической продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.5
Т41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Общая технология мяса и мясопродуктов [] : пособие / И. И. Тимощук, Н. А. Головатенко, С. А. Сенников. - Киев : Урожай, 1989. - 216 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-00414-Х : 0.90 р.
УДК
ББК 36.92я7
Рубрики: М'ясні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- сырье мясной промышленности -- сировина м'ясної промисловості -- переработка животных -- переробка тварин -- обработка мяса холодом -- обробка м'яса холодом -- переработка крови -- переробка крові -- обработка субпродуктов -- обробка субпродуктів -- обработка кишок -- обробка кишок -- пищевые жиры -- харчові жири -- обработка шкур -- обробка шкури -- технические жиры -- технічні жири -- кормовые продукты -- кормові продукти -- органопрепараты -- органічні препарати -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные соленые продукты -- м'ясні солені продукти
Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Головатенко, Наталья Анатольевна; Сенников, Сергей Анатольевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)