Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевое производство<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
504(477)
С91


. "Сучасні проблеми екології", Всеукраїнська наукова оn-line конференція (11 ; 2015 ; Житомир)

    Гусарчук, В. Я.
    Вплив харчової промисловості на стан довкілля міста Житомир [] / В. Я. Гусарчук, С. В. Скрипніченко // Тези XI Всеукраїнської наукової on-line конференції студентів, магістрів та аспірантів з міжнародною участю "Сучасні проблеми екології", 15 травня 2015 року / М-во освіти і науки України, Житомир. держ. технолог. ун-т, Навч.-метод. центр упр. освіти Житомир. міськради, Житомир. обл. орг. укр. т-ва охорони природи, Всеукр. екол. ліга. - Житомир : ЖДТУ, 2015. - С. 17 . - ISBN 978-966-683-439-6
УДК
ББК 20.1(4УКР)
Рубрики: Харчова промисловість--Відходи--Житомир, місто--Тези доповідей
   Промислові відходи--Техногенне забруднення--Житомир, місто--Тези доповідей

   Житомир, місто--Харчова промисловість--Відходи -- Тези доповідей
    Житомир, місто--Промислові відходи--Техногенне забруднення -- Тези доповідей

Кл.слова (ненормовані):
харчове виробництво -- пищевое производство -- виробничі відходи -- производственные отходы -- забруднюючі речовини -- загрязняющие вещества
Анотація: Наслідки забруднення гідросфери, атмосфери та грунтів підприємствами харчової промисловості м. Житомира.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Козлюк, Н. В. \ред.\; Скрипніченко, С. В.; Харчова промисловість 4.02.08; Міністерство освіти і науки УкраїниЖитомирський державний технологічний університет; Навчально-методичний центр управління освіти Житомирської міської ради; Житомирська обласна організація українського товариства охорони природи; Всеукраїнська екологічна ліга; "Сучасні проблеми екології", Всеукраїнська наукова оn-line конференція(11 ; 2015 ; Житомир)

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

2.
664.1
К 84


    Крутошикова, А.
    Подслащивающие вещества в пищевой промышленности [] = Prirodne a synteticke latky sladkej chuti / А. Крутошикова, М. Угер ; пер. со словац., ред. и предисл. И. Ф. Бугаенко. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 158 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце разд. - Предм. указ.: с. 150-155. - ISBN 5-10-001261-7 : 1.70 р.
УДК
ББК 36.98
Рубрики: Харчові виробництва--Інгредієнти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевое производство -- ингредиенты -- природные подслащивающие вещества -- природні підсолоджуючі речовини -- синтетические подслащивающие вещества -- синтетичні підсолоджуючі речовини -- сахарин -- цикламаты -- цикламати -- сахариды -- сахариди -- моносахариды -- моносахариди -- дисахариды -- дисахариди -- оксатиацинондиоксиды -- оксатіацінондіоксиди -- аспартам -- смешанные подслащивающие вещества -- змішані підсолоджуючі речовини
Анотація: Систематизированы данные по природным и синтетическим веществам, рассматриваются свойства и способы получения подслащивающих веществ, их энергетическая ценность.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Угер, М.; Бугаенко, И. Ф. \пер., ред., авт. предисл.\
Примірників всього: 2
АБ (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664.87(083)
О-22


   
    Оборудование пищеконцентратного производства [] : справочник / [В. А. Воскобойников и др.] ; под ред.: И. Т. Кретова, В. А. Воскобойникова. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 303 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 296-297. - Предм. указ.: с. 298-302. - ISBN 5-10-000119-4 : 1.60 р.
УДК
ББК 36.97-5я2
Рубрики: Харчові виробництва--Обладнання--Експлуатація--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевое производство -- общезаводское оборудование -- загальнозаводське обладнання -- картофелечистки -- картоплеочисні машини -- котлы паровые -- котли парові -- сепараторы -- сепаратори -- сушилки -- сушарки -- транспортеры -- транспортери -- экструдеры -- екструдери -- моечное оборудование -- мийне обладнання
Анотація: Описаны конструкции, принцип работы и технические данные основного и вспомогательного оборудования пищеконцентратного производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Воскобойников, Владимир Александрович; Кравченко, Владимир Михайлович; Кретов, Иван Тихонович; Комяков, Олег Геннадиевич; Кретов, Иван Тихонович \ред.\; Воскобойников, Владимир Александрович \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
664.87(035)
С 74


   
    Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств [] / [Т. Ж. Алимова и др.] ; под ред.: В. Н. Гуляева, Т. А. Алимовой. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 208 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті ти. арк. - Лит.: с. 204. - 0.75 р.
УДК
ББК 36.97я2 + 36.910я2
Рубрики: Харчові виробництва--Лабораторії--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевое производство -- производственная лаборатория -- виробнича лабораторія -- лабораторные приборы -- лабораторні прибори -- физико-химические показатели качества продукции -- фізико-хімічні показники якості продукції -- контроль качества сырья -- контроль якості сировини -- контроль качества готовой продукции -- контроль якості готової продукції -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- санитарный контроль -- санітарний контроль
Анотація: Приведены методики исследования продукции пищеконцентратного и овощесушильного производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алимова, Тайра Жианшиновна; Гуляев, Валентин Николаевич; Захаренко, Татьяна Сергеевна; Кац, Зинаида Абрамовна; Гуляев, Валентин Николаевич \ред.\; Алимова , Тайра Жианшиновна \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
664:633.86
Х 21


    Харламова, Ольга Александровна.
    Натуральные пищевые красители [] / О. А. Харламова, Б. В. Кафка. - Москва : Пищевая пром-сть, 1979. - 192 с. : рис., табл. - (Качество. Ассортимент). - Лит.: с. 180-186. - 0.50 р.
УДК
ББК 36.98
Рубрики: Харчове виробництво--Барвники рослинні--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевое производство -- растительные красители -- рослинні барвники -- красные растительные красители -- червоні рослинні барвники -- желтые растительные красители -- жовті рослинні барвники -- зеленые растительные красители -- зелені рослинні барвники
Анотація: Рассматриваются сырьевые источники и способы получения натуральных красных, желтых и зеленых пищевых красителей из растительного сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кафка, Борис Вячеславович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.


    Соколенко, А.
    Перспективы использования энергоимпульсных технологий в пищевой промышленности [] / А. Соколенко, В. Поддубный, И. Максименко // Винахідник і раціоналізатор. - 2018. - N 5. - С. 24-26 : рис.
Рубрики: Харчові виробництва--Технології--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
пищевое производство -- энергетический потенциал -- енергетичний потенціал -- система получения диффузного сока -- система отримання дифузного соку

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Поддубный, В.; Максименко, И.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.


    Ящук, Светлана.
    Упаковочные тенденции: ПВХ упаковка и альтернатива ее применению [] / С. Ящук // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 11. - С. 44-45 : рис.
Рубрики: Харчове виробництво--Упаковування
Кл.слова (ненормовані):
пищевое производство -- пищевая упаковка -- альтернатива упаковки -- альтернатива упаковці

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)