Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=підприємства ресторанного господарства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Герасименко, В.
    Інтернет як засіб просування туристичних послуг [] / В. Герасименко, І. Давиденко // Маркетинг в Україні. - 2009. - N 2. - С. 41-46. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 1606-3732
Рубрики: Інтернет- маркетинг
   Туризм--Туристичний бізнес

Кл.слова (ненормовані):
підприємства готельного господарства -- підприємства ресторанного господарства -- туристичний ринок


Дод.точки доступу:
Давиденко, І.

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

2.
640.43(075.8)
М84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-ге вид. - К. : Ліра, 2012. - 386, [2] с. : іл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 65.00 грн
УДК
ББК 39.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- обслуговування споживачів -- обслуживание потребителей -- столовий посуд -- столовая посуда -- процес обслуговування -- процесс обслуживания -- якість обслуговування споживачів -- качество обслуживания потребителей -- технологія обслуговування споживачів -- технология обслуживаничя потребителей -- обслуговування банкетів -- обслуживание банкетов -- спеціальні форми обслуговування -- специальные формы обслуживания -- готельно-туристичні комплекси -- гостинично-туристические комплексиы -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- обслуговування студентів -- обслуживание студентов
Анотація: Організація обслуговувння в закладах ресторанного господарства різних типів, вимоги до виробничих та торгових приміщень.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
338.5(477)(075.8)
Б48


    Березін, Олександр Вікторович.
    Управління ціноутворенням [] : навч. посібник / О. В. Березін, Ю. В. Карпенко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Суми : Унів. кн., 2013. - 175, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 170-175. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-680-631-7 : 55.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)256я73
Рубрики: Ціноутворення--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
управление ценообразованием -- ціни -- цены -- ценообразование -- регулювання цін -- регулирования цен -- державне регулювання цін -- государственное регулирование цен -- система цін -- система цен -- ринкове ціноутворення -- рыночное ценообразование -- управління ціноутворенням -- управления ценообразованием -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- готельні підприємства -- гостиничные предприятия -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- собівартість продукції -- себестоимость продукции -- витрати підприємства -- расходы предприятия -- формування тарифів -- формирования тарифов -- готельні послуги -- гостиничные услуги -- продукція підприємств -- продукция предприятий -- підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства
Анотація: Висвітлюються актуальні питання управління ціноутворенням.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Карпенко, Ю. В.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
642.5-054.6(100)(075.8)
О-75


   
    Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [] : навч. посіб. / Л. О. Радченко [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 287, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287. - ISBN 978-966-2678-05-5 : 90.00 грн
УДК
ББК 65.424.1(0)я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   Гостинна індустрія--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства ресторанного господарства -- обслуговування іноземних туристів -- харчування іноземних туристів -- форми обслуговування туристів -- обслуговування банкетів -- дипломатичні прийоми -- дипломатичний протокол -- банкет-прийом -- вимоги офіційних прийомів
Анотація: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Радченко, Л. О.; Пивоваров, П. П.; Новікова, О. В.; Льовшина, Л. Д.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)