Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технология безалкогольных напитков<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
663.1(075.8)
Ф24


    Фараджева, Екатерина Дмитриевна.
    Общая технология бродильных производств [] : учебник / Е. Д. Фараджева, В. А. Федоров ; [ред. Н. В. Куркина]. - Москва : Колос, 2002. - 407, [1] с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Предм. указ.: с. 400-401. - Лит.: с. 402-403. - ISBN 5-10-003613-3 : 67.00 грн
УДК
ББК 36.87я73
Рубрики: Бродильні виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
бродильные производства -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- сырье бродильных производств -- сировина бродильних виробництв -- технология солода -- технологія солоду -- технология этанола -- технологія етанолу -- технология хлебопекарских дрожжей -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технология пива -- технологія пива -- технология виноградных вин -- технологія виноградних вин -- технология плодово-ягодных вин -- технологія плодово-ягідних вин -- технология крепких алкогольных напитков -- технологія міцних алкогольних напоїв -- технология хлебного кваса -- технологія хлібного квасу -- технология безалкогольных напитков -- технологія безалкогольних напоїв -- технология минеральных вод -- технологія мінеральних вод -- технология пищевых органических кислот -- технологія харчових органічних кислот
Анотація: Закономерности размножения и роста микроорганизмов, применяемых при производстве продуктов брожения, данные о структуре ферментов, теория ферментативного гидролиза крахмала и белков, виды и теоретические основы процессов брожения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Федоров, Виктор Алексеевич; Куркина, Н. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.87(075.8)
Д66


    Домарецкий, Виталий Афанасьевич.
    Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья [] : учеб. пособие / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2015. - 442, [2] с. : рис., табл. - (Высшее образование). - ISBN 978-5-91134-120-6 : 156.00 грн
УДК
ББК 36.877я73
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевая промышленность -- харчова промисловість -- перерабатывающая промышленность -- переробна промисловість -- растительное сырье -- рослинна сировина -- технологические процессы -- технологічні процеси -- нутрициология -- нутриціологія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- напитки -- напої -- рацион питания -- раціон харчування -- здоровый образ жизни -- здоровий спосіб життя -- биологические добавки -- біологічні добавки -- вода -- водоподготовка -- водопідготовка -- технология солода -- технологія солоду -- солодовые экстракты -- солодові екстракти -- концентраты -- концентрати -- экстраты из лекарственных растений -- екстракти з лікарських рослин -- технология безалкогольных напитков -- технологія безалкогольних напоїв -- безалкогольные напитки брожения -- безалкогольні напої бродіння -- плодово-ягодные алкогольные напитки -- плодово-ягідні алкогольні напої -- спиртовые соки -- спиртові соки -- морсы -- морси -- настойки -- настоянки -- ароматные спирты -- ароматні спирти -- технология соков -- технологія соків -- соковые напитки -- сокові напої -- экология производства экстрактов -- екологія виробництва екстрактів -- стандартизация пищевых добавок -- стандартизація харчових добавок -- классификация пищевых добавок -- класифікація харчових добавок
Анотація: Учебное пособие включает теоретические положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав, безалкогольных и алкогольных напитков, соков, морсов, настоев, ароматных спиртов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)