Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=упаковывание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
664.6(075)
К 89


    Кузнецова, Людмила Семеновна.
    Технология и организация производства кондитерских изделий [] : учебник / Л. С. Кузнецова, М. Ю. Сиданова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Академия, 2009. - 480 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.475. - ISBN 978-5-7695-6086-6 : 252.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские предприятия -- кондитерські підприємства -- ассортимент -- асортимент -- кондитерское сырье -- кондитерська сировина -- шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- карамель -- халва -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- конфеты -- цукерки -- печенье -- печиво -- вафли -- вафлі -- кексы -- кекси -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти -- упаковывание кондитерских изделий -- упакування кондитерських виробів -- контроль качества -- контроль якості -- маркетинг
Анотація: Технология переработки пищевого сырья в сахарные и мучные кондитерские изделия.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сиданова, Муся Юрьевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
621.798(075.8)
Т 38


   
    Технология упаковочного производства [] : учебник / [Т. И. Акссенова и др.] ; под общей ред. проф. Э. Г. Розанцева. - М. : Колос, 2002. - 183, [1] с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Прил.: с. 158-181. - Лит.: с. 182. - ISBN 5-10-003749-0 : 53.00 грн
УДК
ББК 30.609я73
Рубрики: Тара--Пакувальні матеріали--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
потребительская тара -- споживча тара -- классификация тары -- класифікація тари -- унификация тары -- уніфікація тари -- транспортная тара -- тароупаковочные материалы -- таропакувальні матеріали -- упаковывание пищевых продуктов -- пакування харчових продуктів -- биоразлагаемые полимерные материалы -- біорозкладні полімерні матеріали -- способы упаковки -- способи пакування -- экологическая полимерная упаковка -- екологічна полімерна упаковка -- утилизация вторичного полимерного сырья -- утилізація вторинної полімерної сировини
Анотація: Типы тароупаковочных материалов, современные представления о структуре, свойствах, старении и стабилизации полимеров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Акссенова, Т. И.; Ананьев, В. В.; Дворецкая, Н. М.; Иванова, Т. В.; Розанцев, Э. Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
674.093
Щ33


    Щеглов, Валентин Федорович.
    Упаковывание пиломатериалов [] / В. Ф. Щеглов. - М. : Лес. пром-сть, 1990. - 112 с. : рис., табл. - Лит.: с. 111-112. - ISBN 5-7120-0251-5 : 0.40 р.
УДК
ББК 37.132.1
Рубрики: Лісопильні виробництва--Пиломатеріали--Упаковування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
показатели качества пиломатериалов -- показники якості пиломатеріалів -- пилопродукция в пакетах -- пилопродукція в пакетах -- обвязывание пакетов пиломатериалов -- обв'язування пакетів пиломатеріалів -- обертывание пакетов пиломатериалов -- обгортання пакетів пиломатеріалів -- механизация упаковывания -- механізація упаковування -- маркировка упакованной пилопродукции -- маркування упакованої пилопродукції -- требования к оберточным материалам -- вимоги до обгорткового матеріалу
Анотація: Рассмотрены особенности хранения и перевозки сухих товарных пиломатериалов в пакетах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
7.05:62
З-41


    Збірник навчально-методичних комплексів [Текст] / М-во культури України, Нац. акад. кер. кадрів культури і мистецтв; [за наук. ред. Є. А. Антоновича]. - К. : НАКККіМ, 2011 - 2012.
   Вип. 5 : Макетування і моделювання упаковки : навч.-метод. комплекс для студ. спец. 6.020207 "Дизайн" / [уклад.: Є. А. Антонович, Л. О. Паславська, А. Б. Максимова]. - 2012. - 61, [1] с. : іл., табл. - Л-ра: с. 59-61. - 10.00 грн
УДК
ББК 30.18
Рубрики: Дизайн--Упаковування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
упаковывание -- упакування -- макетирование упаковки -- макетування упаковки -- упаковка -- моделирование упаковки -- моделювання упаковки -- студенти -- студенты -- методичні рекомендації -- методические рекомендации
Анотація: У навчально-методичному комплексі для студентів надана інформація про моделювання й макетування упаковки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Антонович, Євген Антонович \ред.\; Антонович, Євген Антонович \уклад.\; Паславська, Людмила Олександрівна \уклад.\; Максимова, Алла Борисівна \уклад.\; Міністерство культури України; Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв
Примірників всього: 1
МИСТ (1)
Свободны: МИСТ (1)
Знайти схожі

5.
664.146(075)
Г37


    Герасимова, Ирина Васильевна.
    Технология карамели [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / И. В. Герасимова. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 135 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 133. - ISBN 5-10-000192-5 : 0.20 р.
УДК
ББК 36.86
Рубрики: Карамель--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
приготовления карамели -- приготування карамелі -- карамельные начинки -- карамельні начинки -- карамельный сироп -- карамельний сироп -- инвертный сироп -- інвертний сироп -- карамельная масса -- карамельна маса -- формование карамели -- формування карамелі -- охлаждение карамели -- охолодження карамелі -- упаковывание карамели -- пакування карамелі -- труд кондитера -- праця кондитера
Анотація: Рассмотрены технологический процесс производства карамели и технологические схемы получения карамели.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
664.144
К 27


    Карушева, Нина Васильевна.
    Технология производства конфет [] : учебник для проф.-техн. училищ / Н. В. Карушева. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 215 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 211. - ISBN 5-10-000870-9 : 0.35 р.
УДК
ББК 36.86я722
Рубрики: Цукерки--Технологія виготовлення--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация конфет -- класифікація цукерок -- виготовлення цукерок -- производство конфет -- глазирование конфет -- глазурування цукерок -- завертывание конфет -- завертання цукерок -- упаковывание конфет -- пакування цукерок -- хранение конфет -- зберігання цукерок
Анотація: Приведены классификация конфет, способы подготовки сырья и схемы производства различных видов конфет.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)