Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=харчові виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
664(075)
О-16


   
    Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [] : підручник / В. Г. Мирончук [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончука. - 2-е вид., переробл. і допов. - Вінниця : Нова книга, 2007. - 642 с. : рис. - Л-ра: с.633-636. - 098.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Навчальні видання для вищої школи
   Харчове обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва -- пищевые производства -- продукти харчування -- продукты питания -- склади -- склады -- обладнання для механічної переробки сировини -- оборудование для механической переработки сырья -- обладнання для проведеня теплових процесів -- оборудование для проведнния тепловых процессов -- екстрагування -- экстрагирование -- обладнання для сушіння харчових продуктів -- оборудование для сушки пищевых продуктов -- основи розрахунку хлібопекарських печей -- основы расчёта хлебопекарских печей -- обладнання для виробництва солоду -- оборудование для производства солода -- обладнання для виробництва спирту -- оборудование для производства спирта -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- обладнання пивоварного виробництва -- оборудование пивовареннного производства -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- харчова сировина -- пищевое сырьё -- технологія ремонту харчового обладнання -- технология ремонта пищевого оборудования -- стерелізатори -- стерилизаторы -- пастеризаційні установки -- пастеризационные установки
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мирончук, В. Г.; Гулий, І. С.; Пушанко, М. М. ; Орлов, Л. О.; Українець, А. І.; Мирончук, В. Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
908 (477.42)
М 19


"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція (1996 ; Малин)

    Порийчук, В. М.
    Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр. [] / В. М. Порийчук // Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р. / [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин : [б. в.], 1996. - С. 104-106. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 26.891(4УКР-4Ж)
Рубрики: Цукрове виробництво--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
   Цукровий завод--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.

Кл.слова (ненормовані):
історична волинь -- харчові виробництва -- пищевые производства -- цукор -- сахар -- заводи -- заводы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Костриця, М. Ю. \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція(1996 ; Малин)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.
642.5:339(477)
П78


    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013.
   Вип. 1 (17), ч. 2 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 234, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231. - 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- продукты питания -- нові технології -- новые технологии -- напої для спортсменів -- напитки для спортсменов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові виробництва -- пищевые производства -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дослідження якості продуктів -- исследования качества продуктов -- товарознавство непродовольчих товарів -- товароведение непродовольственных товаров -- експертиза непродовольчих товарів -- экспертиза непродовольственных товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
663.1:664.8.03(043.3)
Е62


   
    Енергоматеріальні потоки харчових і мікробіологічних виробництв [] : монографія / [А. І. Соколенко та ін. ; за ред. А. І. Соколенка] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2016. - 324, [2] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 304-324. - ISBN 978-617-7278-46-6 : 150.00 грн
УДК
ББК 36-909
Рубрики: Харчові виробництва--Мікробіологія--Економічна ефективність--Наукові видання
   Економічна ефективність--Витрати виробництва--Оцінка--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
енергетичний потенціал -- сировинні потоки -- харчові виробництва -- енергоекономічна ефективність -- надійність технологій -- терміни зберігання продукції -- вакуумні технології обробки -- біоз -- анабіоз -- осмоанабіоз -- абіоз -- аеробні мікроорганізми -- інтенсифікація масообміннх процесів -- газорідинні середовища -- трансформації газових потоків -- трансформації газорідинних потоків -- температурна стабілізація середовищ
Анотація: Теоретичне підгрунття в оцінці енергетичних потенціалів сировинних потоків харчових виробництв і їх трансформації, оцінці зовнішніх енергетичних потоків.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Соколенко, А. І.; Піддубний, В. А.; Васильківський, К. В.; Максименко, І. Ф.; Соколенко, А. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
547(075.8)*М
М48


    Мельник, Оксана Федорівна.
    Органічна хімія [] : навч. посіб. (для студ. коледжів спец. "Харчові технології") / [О. Ф. Мельник] ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. торгов.-екон. ун-т, Житомир. торгов.-екон. коледж. - Житомир : Рута, 2017. - 187, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 184-185. - ISBN 987-617-581-322-5 : 70.00 грн
УДК
ББК 24.2я73
Рубрики: Органічна хімія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- структура органічних сполук -- харчові виробництва -- технологія харчування
Анотація: Навчальний посібник створено відповідно до програми курсу "Органічна хімія". Матеріал курсу має професійне спрямування. У посібнику посилено увагу до вивчення властивостей речовин, які використовуються у складі продуктів харчування та в технологічних процесах, наголошено на значенні наведених органічних сполук в харчовому виробництві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет; Житомирський торговельно-економічний коледж
Примірників всього: 2
КР (1), ФОНД (1)
Свободны: КР (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)