Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=цукрозамінники<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
664.1(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
664.6
І-67


   
    Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [] : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2016. - 241, [1] с. : рис., табл. - Літ. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-75-6 : 130.00 грн
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хлібні вироби--Технологія--Наукові видання
   Дієтична кулінарія--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
безглютенові хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- цукрозамінники -- діабетичні хлібобулочні вироби -- фруктоза -- лактулоза -- сорбітол -- мезофільні закваски -- збагачення хліба -- харчові волокна
Анотація: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.


    Бондар, В. С.
    Стратегічні напрями високоефективного функціонування цукробурякового підкомплексу АПК [] / В. С. Бондар, А. В. Фурса // Економіка АПК. - 2016. - N 10. - С. 30-40 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Цукрове виробництво--Україна--Європейський Союз
Кл.слова (ненормовані):
цукробурякове виробництво -- ринок цукру -- підсолоджувачі -- цукрозамінники -- оптово-відпускна ціна цукру -- прибутковість виробництва цукру

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фурса, А. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)