Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=інгредієнти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 32
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-32 
1.
663/664(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, В.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.


   
    Химия цвета мясных продуктов [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 1. - С. 36-37 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
показники якості м'яса -- показатели качества мяса -- миоглобин мяса -- міоглобін м'яса

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.


    Чернов, Александр.
    Clean Smoke - чистое копчение, высокое качество и экологические преимущества [] / А. Чернов // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 2. - С. 26-29 : фот. цв.
Рубрики: М'ясні продукти--Копченості
Кл.слова (ненормовані):
безопасные копченые продукты -- безпечні копчені продукти -- ингредиенты процесса копчения -- інгредієнти процессу копчення -- чистое копчение -- чисте копчення

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


    Шевченко, І. І.
    Стабілізація забарвлення шинкових виробів [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 2. - С. 34-38 : фот. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
забарвлення шинки -- стабілізатори кольору

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крижова, Ю. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


    Шевченко, І. І.
    Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 3. - С. 33-34 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
якість м'ясних продуктів -- колір м'ясних продуктів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крижова, Ю. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


    Никитина, Н.
    Мясные паштеты: особенности сырья и технологии производства [] / Н. Никитина // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Паштети--М'ясне виробництво--Технологія
   Паштети--М'ясне виробництво--Сировина

Кл.слова (ненормовані):
паштеты -- паштети -- классификация паштетов -- класифікація паштетів -- игредиенты паштетов -- інгредієнти паштетів


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.


   
    Сарделька "Любимая" 1 С. Рецепт от компании IGIS [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 26-27 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- ковбасне виробництво -- ингредиенты сарделек -- інгредієнти сардельок

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

8.


    Крижова, Ю. П.
    Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [] / Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 28-29 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія
Кл.слова (ненормовані):
інгредієнти сардельок -- бактеріальна закваска -- знижений вміст жиру

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Коваленко, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

9.


    Черноус, Ю.
    Инновации в полуфабрикатах [] / Ю. Черноус // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 10. - С. 36-39 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інноваційні технології
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- функциональные продукты -- функціональні продукти -- рецептура инновационных продуктов -- репептура інноваційних продуктів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

10.
664.1
К 84


    Крутошикова, А.
    Подслащивающие вещества в пищевой промышленности [] = Prirodne a synteticke latky sladkej chuti / А. Крутошикова, М. Угер ; пер. со словац., ред. и предисл. И. Ф. Бугаенко. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 158 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце разд. - Предм. указ.: с. 150-155. - ISBN 5-10-001261-7 : 1.70 р.
УДК
ББК 36.98
Рубрики: Харчові виробництва--Інгредієнти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевое производство -- ингредиенты -- природные подслащивающие вещества -- природні підсолоджуючі речовини -- синтетические подслащивающие вещества -- синтетичні підсолоджуючі речовини -- сахарин -- цикламаты -- цикламати -- сахариды -- сахариди -- моносахариды -- моносахариди -- дисахариды -- дисахариди -- оксатиацинондиоксиды -- оксатіацінондіоксиди -- аспартам -- смешанные подслащивающие вещества -- змішані підсолоджуючі речовини
Анотація: Систематизированы данные по природным и синтетическим веществам, рассматриваются свойства и способы получения подслащивающих веществ, их энергетическая ценность.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Угер, М.; Бугаенко, И. Ф. \пер., ред., авт. предисл.\
Примірників всього: 2
АБ (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

11.


   
    Для элитных мясных деликатесов [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти--Якість
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- деликатесные мясные продукты -- делікатесні м'ясні продукти

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

12.


   
    Итальянская панчетта [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 38-40 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- рецепты панчетты -- рецепти панчетти -- панчетта в домашних условиях -- панчетта в домашніх умовах


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

13.


   
    Качество мясного сырья для деликатесных продуктов [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 42-43 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти--Якість
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- дефекты мяса -- дефекти м'яса


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

14.


   
    Управление влагосвязывающей способностью мясного сырья с помощью пищевых фосфатов [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 24-25 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- ингредиенты -- пищевые фосфаты -- харчові фосфати

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

15.


    Лапотко, А.
    Производству комбикормов - новые ориентиры [] / А. Лапотко, А. Зиновенко // Тваринництво України. - 2018. - N 9/10. - С. 36-42 : ил.
Рубрики: Комбікорми
Кл.слова (ненормовані):
комбикорма -- вторичные кормовые ресурсы -- вторинні кормові ресурси -- кормовые ингредиенты -- кормові інгредієнти

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Зиновенко, А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

16.


   
    Производство мясных деликатесных продуктов. Пути усовершенствования от концерна "MANE" [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- ингредиенты -- элитные мясные деликатесы -- елітні м'ясні делікатеси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

17.


   
    Все о реакции Майяра или "вкусная" пищевая химия [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- ингредиенты -- пищевая химия -- харчова хімія


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

18.


   
    Влагосвязующая способность - основополагающая технологическая характеристика мясного сырья [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 4. - С. 32-33 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- ингредиенты -- вода в мясе -- вода в м'ясі

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

19.


   
    Особенности химии цвета мясных продуктов [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 3. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- ингредиенты -- цвет вареной колбасы -- колір вареної ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

20.


   
    Взаимодействие порошка сыворотки, l-каррагинана и жиров, а также их влияние на физические показатели структуры и органолептические свойства различных рецептур колбасы из мяса индейки [] / Н. Зуари [и др.] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 5. - С. 38-41 : рис., табл. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Індички--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- индейка -- мясо индейки -- м'ясо індички

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Зуари, Насим; Айади, М. А.; Гадж-Тайеб, Сахир; Фриха, Ф.; Антиа, Х.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

21.


   
    IFFA 2019: Куда движется мировой рынок ингредиентов? [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 6. - С. 24-30 : фот. цв.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інгредієнти--Світові ринки
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- ингредиенты

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

22.


   
    Посол мясного сырья - так ли все просто? [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 6. - С. 38-39 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- ингредиенты -- посол сырья -- соління сировини

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

23.


    Собец, Виктор.
    Избавиться от кислоты в колбасах? Мы знаем как! [] / В. Собец // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- сушіння ковбаси -- сушка колбас

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

24.


   
    Нитрит натрия: есть ли альтернатива? [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
ковбасне виробництво -- стабілізатори кольору ковбаси -- стабилизаторы цвета колбасы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

25.


    Андриеш, Андрей.
    Вкусоароматические добавки для мясных продуктов [] / А. Андриеш // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 8. - С. 32-33 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- смак ковбасних виробів -- вкус колбасных изделий -- аромат ковбасних виробів -- аромат колбасных изделий

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

26.


   
    Пельмени всех стран, объединяйтесь [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - № 8. - С. 34-35 : рис. ; № 9. - С. 34-35
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
mjab/2019/8 :
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

mjab/2019/9 :
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

27.


    Мостова, Іванна.
    Вказування насичених жирів на етикетці: важливі деталі [] / І. Мостова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 9. - С. 28-30 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
насичені жири -- маркування ковбасних виробів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

28.


    Федоренко, Марина.
    Альтернативные источники белка [] / М. Федоренко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 9. - С. 22-31 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- заменители мяса -- замінники м'яса -- м'ясо із пробірки -- мясо из пробирки -- грибні міцелії і виробництво -- грибные мицелии и производство -- альтернативные белки -- альтернативні білки

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

29.


   
    Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості [] / Н. М. Бреус [та ін.] // Наука та інновації = Science and Innovation. - 2019. - N 5. - С. 62-72 : рис. - Літ.: с. 69-72 . - ISSN 1815-2066
Рубрики: Морозиво--Рецептура--Якість
Кл.слова (ненормовані):
моделювання рецептур морозива -- якість готового продукту -- складові компоненти морозива -- функціонально-технологічні інгредієнти

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бреус, Наталія Миколаївна; Грибков, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сєдих, О. Л.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

30.


    Мэддок, Роберт.
    Как сделать вкусную колбасу с уменьшением содержания натрия [] / Р. Мэддок // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 10. - С. 38-42 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- соль в рецептуре колбас -- сіль в рецептурі ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 1-30    31-32 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)