Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Ковбасне виробництво -- Інгредієнти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.


   
    Особенности химии цвета мясных продуктов [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 3. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- ингредиенты -- цвет вареной колбасы -- колір вареної ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.


    Собец, Виктор.
    Избавиться от кислоты в колбасах? Мы знаем как! [] / В. Собец // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- сушіння ковбаси -- сушка колбас

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.


   
    Нитрит натрия: есть ли альтернатива? [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
ковбасне виробництво -- стабілізатори кольору ковбаси -- стабилизаторы цвета колбасы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


    Андриеш, Андрей.
    Вкусоароматические добавки для мясных продуктов [] / А. Андриеш // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 8. - С. 32-33 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- смак ковбасних виробів -- вкус колбасных изделий -- аромат ковбасних виробів -- аромат колбасных изделий

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


   
    Пельмени всех стран, объединяйтесь [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - № 8. - С. 34-35 : рис. ; № 9. - С. 34-35
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
mjab/2019/8 :
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

mjab/2019/9 :
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.


    Мостова, Іванна.
    Вказування насичених жирів на етикетці: важливі деталі [] / І. Мостова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 9. - С. 28-30 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
насичені жири -- маркування ковбасних виробів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.


    Мэддок, Роберт.
    Как сделать вкусную колбасу с уменьшением содержания натрия [] / Р. Мэддок // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 10. - С. 38-42 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- соль в рецептуре колбас -- сіль в рецептурі ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)