Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кулінарія -- Гриби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
36.992
Я77


    Ярош, Александр Владимирович.
    Грибы на вашем столе. 250 кулинарных рецептов [] / А. В. Ярош. - М. : Профиздат, 1991. - 112 с. : фото.цв. - ISBN 5-255-00528-2 : 3.00 р
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Гриби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
грибные закуски -- грибні закуски -- грибные супы -- грибні супи -- горячие грибные соусы -- гарячі грибні соуси -- грибы с овощами -- гриби з овочами -- мучные блюда с грибами -- борошняні страви з грибами -- мясные блюда с грибами -- м'ясні страви з грибами -- рыбные блюда с грибами -- рибні страви з грибами -- переработка грибов -- переробка грибів -- хранение грибов -- зберігання грибів
Анотація: Советы по переработке, хранению, консервированию грибов и приготовлению различных блюд с грибами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
42.349
В12


    Вавриш, Петр Емельянович.
    Грибы в лесу и на столе [] / П. Е. Вавриш, Л. Ф. Горовой. - К. : Урожай, 1993. - 208 с. : табл., фото.цв. - Библиогр.: с. 206. - ISBN 5-337-00728-9 : 2400.00 грн
ББК 42.349
Рубрики: Гриби--Характеристики--Довідкові видання
   Кулінарія--Гриби--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
шляпочные грибы -- шапинкові гриби -- виды грибов -- види грибів -- сохранение грибных богатств -- зберігання грибних багатств -- грибная охота -- грибна охота -- сбор грибов -- збір грибів -- определение грибов -- визначення грибів -- грибная кулинария -- грибна кулінарія
Анотація: Сведения о грибных ресурсах Украины, необходимость их воспроизводства и охраны, показано пищевую ценность грибов, виды переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горовой, Леонтий Федорович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)