Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Ресторани -- Обслуговування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
640.43(075.8)
С 24


    Світлична, Марія Луківна.
    Особливості ресторанного сервісу [] : навч. посібник-практикум / М. Л. Світлична. - Житомир : Полісся, 2009. - 368 с. : іл., табл. - Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367. - ISBN 978-966-655-483-6 : 027.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Ресторанна справа
   Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- ресторанно-готельний сервіс -- ресторанно-гостиничный сервис -- готельно-туристичний сервіс -- гостинично-туристический сервис -- кейтиренгові послуги -- кейтиренговые услуги -- харчування туристів -- питание туристов -- ленч -- бізнес-ланч -- бизнес-ланч -- "Шведський стіл" -- "Шведский стол" -- меню -- буфетне обслуговування -- буфетное обслуживание -- сервування -- сервирование -- культура застілля -- культура застолья
Анотація: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

2.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 340, [2] с. : фото, рис. - ISBN 978-611-01-0289-6 : 67.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
послуги ресторанного господарства -- торгівельні приміщення -- столовий посуд -- обслуговування споживачів -- організація банкетів -- організація прийомів -- спеціальні види послуг -- прогресивні технології обслуговування -- організація громадського харчування
Анотація: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русавська, Валентина Андріївна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
642.5(075.8)
М21


    Мальська, М. П.
    Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) [] : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 303, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303. - ISBN 978-617-673-162-7 : 63.00 грн
УДК
ББК 65.424.1я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання
   Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
розвиток ресторанного господарства -- развитие ресторанного хозяйства -- управління підприємствами -- управление предприятиями -- виробництво продукції ресторанного господарства -- производство продукции ресторанного хозяйства -- структура виробництва -- структура производства -- технологія процесів обслуговування -- технология процессов обслуживания -- організація обслуговування туристів -- организация обслуживания туристов -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- якість послуг -- качество услуг -- якість ресторанної продукції -- качество ресторанной продукции -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация
Анотація: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гаталяк, О. М.; Ганич, Н. М.; Львівський національний університет імені Івана Франка
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)