Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>S=Ресторани -- Харчові продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


   
    Економічний та соціальний аспекти використання культивованих харчових продуктів в закладах індустрії гостинності [] / В. А. Піддубний [и др.] // Формування ринкових відносин в Україні = Market relations development in Ukraine. - 2021. - N 2. - С. 89-94. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ресторани--Харчові продукти

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Піддубний, В. А.; Тарасюк, Г. М.; Чагайда, А. О.; Красножон, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)