Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові підприємства -- Економіка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
338.439
Ч-46


    Череп, А. В.
    Діяльність підприємств промислово-фінансових груп харчової промисловості в ринкових умовах господарювання [] : монографія / Череп А. В., Потопа Г. Д., Брутян К. С. - Київ : Кондор, 2009. - 304 с. : рис., табл. - Літ.: с.286-303. - ISBN 978-966-351-225-9 : 55.00 грн, 75.00 грн
УДК
ББК 65.306.7
Рубрики: Харчові підприємства--Економіка--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
промислово-фінансові групи -- банківський капітал промислово-фінансових груп -- баланс промислово-фінансових груп -- державне регулювання -- транснаціональні промислово-фінансові групи -- молокопереробні підприємства -- виробничі фонди молокопереробних підприємств -- інвестиційні ресурси -- фінансовий стан -- стабілізація діяльності -- диверсифікація промислово-фінансових груп -- конкурентоспроможність продукції -- промислово-фінансові групи і СОТ
Анотація: Створення, функціонування та аналіз організаційно-економічної діяльності промислово-фінансових груп.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Погота, Г. Д.; Брутян, К. С.
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.


    Григорців, М. В.
    Мотиваційна система на підприємствах харчової промисловості [] / М. В. Григорців, О. М. Герасименко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2016. - N 12. - С. 53-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові підприємства--Економіка

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Герасименко, О. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

3.


   
    Підвищення ефективності діяльності підприємств індустрії гостинності за рахунок організації міні-виробництв харчової продукції [] / В. А. Піддубний [и др.] // Формування ринкових відносин в Україні = Market relations development in Ukraine. - 2020. - N 5. - С. 76-82. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові підприємства--Економіка

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Піддубний, В. А.; Тарасюк, Г. М.; Чагайда, А. О.; Красножон, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)