Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.8.022<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.8.022
К28


    Касьянов, Геннадий Иванович.
    Технология консервов для детского питания [] : учеб. пособие / Г. И. Касьянов. - Москва : Колос, 1996. - 160 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Прил.: с. 154-156. - Лит.: с. 157. - ISBN 5-10-001512-8 : 10.19 грн
УДК
ББК 36.967
Рубрики: Консервне виробництво--Дитяча кулінарія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
консервное производство -- детская кулинария -- развитие детского организма -- розвиток дитячого організму -- переработка растительного сырья -- переробка рослинної сировини -- переработка животного сырья -- переробка тваринної сировини -- технология производства консервов -- технологія виробництва консервів -- оборудование для производства консервов -- обладнання для виробництва консервів -- химический состав консервов -- хімічний склад консервів -- пищевая ценность консервов -- харчова цінність консервів -- контроль производства консервов -- контроль виробництва консервів
Анотація: Рассмотрены физиолого-биохимические основы переработки сырья растительного и животного происхождения, технология и основное оборудование для производства консервов для детского питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Самсонова, Анна Николаевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.8.022
Н63


    Николаева, Мария Андреевна.
    Товароведение плодов и овощей [] : учебник / М. А. Николаева. - Москва : Экономика, 1990. - 288 с. : табл. - (Государственная торговля). - Алф.-предм. указ.: с. 283-286. - ISBN 5-282-00715-0 : 0.95 р.
УДК
ББК 36.91-9я73
Рубрики: Товарознавство--Плоди--Навчальні видання для вищої школи
   Товарознавство--Овочі--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- плоды -- овощи -- анатомо-морфологические свойства плодов -- анатомо-морфологічні властивості плодів -- анатомо-морфологические свойства овощей -- анатомо-морфологічні властивості овочів -- химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- физические свойства плодов -- фізичний склад плодів -- физические свойства овощей -- фізичні властивості овочів -- классификация плодов -- класифікація плодів -- классификация овощей -- класифікація овочів -- хранение плодов -- зберігання плодів -- хранение овощей -- зберігання овочів -- свежие плоды -- свіжі плоди -- свежие овощи -- свіжі овочі -- переработка плодов -- переробка плодів -- переработка овощей -- переработка овочів
Анотація: Изложены химический состав и пищевая ценность свежих плодов и овощей, методы хранения плодоовощной продукции, способы переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)