Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=денатурация белков<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
28.072
Х46


    Химия белка [Текст] : в 2 ч. : учеб. пособие / Гос. ун-т им. А. А. Жданова ; под ред. И. П. Ашмарина. - Л. : Изд-во Ленингр. ун-та, 1968 - 1971.
   Ч. 1 : Общая химия белка / И. П. Ашмарин [и др.]. - 1968. - 196 с. : граф., рис., табл. - Лит.: с. 194-196. - 0.57 р.
ББК 28.072
Рубрики: Біохімія--Білки (хім.)--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
очистка белков -- очистка білків -- хроматография белков -- хроматографія білків -- препаративный электрофорез -- препаративний електрофорез -- гидролиз белков -- гідроліз білків -- химические реакции аминокислот -- хімічні реакції амінокислот -- химические реакции белков -- хімічні реакції білків -- структура белковой молекулы -- структура білкової молекули -- белковые растворы -- білкові розчини -- электрохимия белков -- електрохімія білків -- ионизация аминокислот -- іонізація амінокислот -- электрофорез белков -- електрофорез білків -- гидратация белков -- гідратація білків -- денатурация белков -- денатурація білків
Анотація: Методы получения и очистки белков, определения их аминокислотного состава и последовательности аминокислот, а также оценки величины и формы белковой молекулы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ашмарин, И. П. \ред.\; Ашмарин, И. П.; Мюльберг, А. А.; Садикова, Н. В.; Сытинский, И. А.; Государственный университет имени А. А. Жданова
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

2.


   
    Пищевые белки и их свойства [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 5. - С. 36-37 : рис.
Рубрики: Білки--Функції
Кл.слова (ненормовані):
белки -- функции -- харчова цінність білків -- пищевая ценность белков -- денатурация белков -- денатурація білків

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)