Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=десертні овочі<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
339.166.82:631.576(075.8)
Ю16


    Юдічева, О. П.
    Товарознавство. Малопоширені овочі [] : навч. посібник / Юдічева О. П. ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т екон. і торг. - Київ : Ліра-К, 2015. - 236 с. - Літ.: с. 233-234. - ISBN 978-966-2609-65-3 : 90.00 грн
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Товарознавство--Овочі--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
топінамбур -- батат -- чуфа -- стахіс -- селера -- пастернак -- петрушка -- дайкон -- капустяні овочі -- цибуля-порей -- цибуля алтайська -- салат -- портулак -- пряносмакові овочі -- десертні овочі -- плодові овочі -- органічні овочі
Анотація: Товарознавчі властивості малопоширених овочів, які є незамінним джерелом легкозасвоюваних цукрів, вітамінів, білків.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України; Полтавський університет економіки і торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.85
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Овощи и фрукты на вашем столе [] / Н. И. Губа. - 4-е изд. - Киев : Урожай, 1990. - 344 с. : рис. - ISBN 5-337-00595-2 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Овочеві страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- овощные блюда -- картофельные блюда -- картопляні блюда -- капустные блюда -- капустяні блюда -- бобовые блюда -- бобові блюда -- зеленые культуры -- зелені культури -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- десертные овощи -- десертні овочі -- фруктовые блюда -- фруктові блюда -- история продуктов питания -- історія продуктів харчування
Анотація: В книге обосновывается полезность и необходимость овощей и фруктов в питании человека, предлагается около тысячи разнообразных овощных и фруктовых блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)