Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=енергетична цінність ковбаси<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


   
    Модификация соединительной ткани для производства сырокопченых колбас пониженной энергетической ценности [] / Ф. Раймольд [и др.] ; пер. А. Прокопенко // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 6. - С. 34-37 : рис. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
сырокопченые колбасы -- сирокопчені ковбаси -- энергетическая ценность колбас -- енергетична цінність ковбаси -- рецептура сырокопченых колбас -- рецептура сирокопчених ковбас

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Раймольд, Фредерике; Хильдебранд, Христоф; Эрдёс, Адам Карл; Бантлеон Т., Танья; Прокопенко А., Александр \пер.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)