Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=зберігання кондитерських виробів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.143/.149
С 40


    Сирохман, Иван Васильевич.
    Кондитерские изделия из нетрадиционного сырья [] / И. В. Сирохман. - Киев : Техніка, 1987. - 197 с. : рис., табл. - Лит.: с. 194-196. - 0.70 р.
УДК
ББК 36.86
Рубрики: Кондитерські вироби--Сировина--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- кондитерское сырье -- пищевая ценность кондитерских изделий -- харчова цінність кондитерських виробів -- сахаристые кондитерские изделия -- цукристі кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- детские кондитерские изделия -- дитячі кондитерські вироби -- лечебные кондитерские изделия -- лікувальні кондитерські вироби -- специальные кондитерские изделия -- спеціальні кондитерські вироби -- хранение кондитерских изделий -- зберігання кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены вопросы использования в кондитерском производстве местные видов сырья, богатого белками и биологически активными веществами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36.83я72
З-43


    Зверева, Лидия Федоровна.
    Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства [] / Л. Ф. Зверева, З. С. Немцова, Н. П. Волкова. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 416 с. : рис., табл. - Прил.: с. 400-411. - Лит.: с. 412. - 0.95 р.
ББК 36.83я72
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарное производство -- сырье хлебопекарного производства -- сировина хлібопекарського виробництва -- технология производства хлеба -- технологія виробництва хліба -- качество хлебных изделий -- якість хлібних виробів -- пищевая ценность хлебных изделий -- харчова цінність хлібних виробів -- ассортимент хлебных изделий -- асортимент хлібних виробів -- хранение хлеба -- зберігання хліба -- хранение кондитерских изделий -- зберігання кондитерських виробів -- технохимический контроль -- технохімічний контроль
Анотація: Состав и технологические свойства сырья, замеса теста, выпечки изделий, хранения хлеба.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Немцова, Зинаида Сергеевна; Волкова, Нина Петровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)