Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=кристалізація і розчинення<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
663.03(075.8)
П 84


   
    Процеси та апарати харчових виробництв [] : підручник / А. М. Поперечний [та ін.] ; за ред. А. М. Поперечного. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 304 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 301. - ISBN 966-364-413-3 : 037.00 грн, 031.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
фізико-хімічні властивості продуктів -- гідромеханічні процеси і апарати -- теплові процеси і апарати -- сорбція -- екстрагування -- перегонка -- сушіння -- кристалізація і розчинення
Анотація: Основні поняття, класифікація, моделювання процесів та апаратів харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Поперечний, А.М.; Черевко, О.І.; Гаркуша, В.Б.; Кирпиченко, Н.В.; Ласкіна, Н.А.; Поперечний, А.М. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)