Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=кулінарне використання риби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
641(477)(075.8)
Р 25


    Ратушенко, Антоніна Тарасівна.
    Страви з риби та морепродуктів [] : навч. посібник / Ратушенко А. Т. - К. : Кондор, 2010. - 233, [1] с. : фото.кольор. - ISBN 978-966-351-302-7 : 48.00 грн
УДК
ББК 36.997я73
Рубрики: Рибні страви--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарне використання риби -- кулинарное использование рыбы -- холодні рибні страви -- холодные рыбные блюда -- відварена риба -- отварная рыба -- тушкована риба -- тушеная рыба -- рибні закуски -- рыбные закуски
Анотація: Основні прийоми підготовки до кулінарної обробки риби та нерибних продуктів моря.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)