Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=лабораторная аппаратура<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
669.21/23+671(035)
Х29


    Хаяк, Григорий Соломонович.
    Промышленные изделия из благородных металлов и сплавов [] : справочник / Г. С. Хаяк, А. А. Куранов, М. А. Чебыкин. - М. : Металлургия, 1985. - 264 с. : рис., табл. - Лит.: с. 259. - Предм. указ.: с. 260-263. - 1.20 р.
УДК
ББК 34.234я2
Рубрики: Благородні метали--Вироби--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
плоский прокат -- проволока -- дріт -- прутки -- сетки -- сітки -- трубы -- труби -- металлические контакты -- металічні контакти -- биметаллические контакты -- біметалічні контакти -- кольца контактные -- кільця контактні -- контактные детали -- контактні деталі -- лабораторная аппаратура -- лабораторна апаратура -- промышленная аппаратура -- промислова апаратура -- биметаллы -- біметали -- химический состав благородных металлов -- хімічний склад благородних металів -- анализ химического состава -- аналіз хімічногос складу
Анотація: Приведены сведения о промышленных изделиях из благородных металлов и сплавов, их основные свойства и применение.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Куранов, Альберт Александрович; Чебыкин, Матвей Алексеевич
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

2.
637.1/.5.055
Н58


    Нецепляев, Сергей Владимирович.
    Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения [] / С. В. Нецепляев, А. Я. Панкратов. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 223 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 221. - ISBN 5-10-001514-4 : 0.40 р.
УДК
ББК 36.92я73 + 36.95я73
Рубрики: Харчові виробництва--Лабораторні дослідження--Навчальні видання для вищої школи
   Мікробіологія--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые производства -- пищевые продукты -- микробиология -- лабораторная аппаратура -- лабораторна апаратура -- исследование молочных продуктов -- дослідження молочних продуктів -- исследование мяса -- дослідження м'яса -- колбасных изделий -- ковбасних виробів -- микробиология консервов -- мікробіологія консервів -- микробиология яиц -- мікробіологія яєць -- микробиология рыбы -- мікробіологія риби
Анотація: Приведены методы микробиологического исследования пищевых продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Панкратов, Александр Яковлевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)