Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=лікарські властивості овочів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
635
Б42


    Бексеев, Шавкат Гаясович.
    Огород [] / Ш. Г. Бексеев, Д. И. Алексеева. - Ленинград : Лениздат, 1987. - 254 с. : рис. - Прил.: с. 247-252. - 1.20 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Присадибні городи--Популярні видання
   Овочі--Популярні видання

   Картопля--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
лечебные свойства овощей -- лікарські властивості овочів -- картофель -- картопля -- капустяні культури -- капустные культуры -- пасленовые культуры -- пасльонові культури -- тыквенные культуры -- гарбузеві культури -- столовые корнеплоды -- столові коренеплоди -- лук -- цибуля -- чеснок -- часник -- бобовые культуры -- бобові культури -- пряноароматические культуры -- пряноароматичні культури -- хранение свежих овощей -- зберігання свіжих овочів -- переработка овощей -- переробка овочів
Анотація: Освещен опыт организации огородничества, приведены сведения о лечебных свойствах, биологии, возделывании и сортах овощных культур и картофеля.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алексеева, Дина Ивановна
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.55(083.12)
Б89


    Бруннек, Нинель Ивановна.
    Овощная кулинария [] : от А до Я / Н. И. Бруннек ; [ред. Е. В. Полиевктова]. - Москва : Экономика, 1992. - 335 с. : рис. - Прил.: с. 334-335. - ISBN 5-282-00931-5 : 55.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Овочеві страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
клетчатка -- клітковина -- пищевая ценность овощей -- харчова цінність овочів -- диетические свойства овощей -- дієтичні властивості овочів -- лечебные свойства овощей -- лікарські властивості овочів -- витамины -- вітаміни -- салаты -- салати -- приправы -- приправи -- супы -- супи -- фаршировка овощей -- фарширування овочів
Анотація: Овощные культуры от ажгона до ялапы: приведены сведения об их пищевой ценности, диетических и лечебных свойствах, способах хранения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полиевктова, Е. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)