Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=масло тваринне<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
631.1:338.524(477)
Ц65


   
    Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК [] / П. Т. Саблук [та ін.], за ред. П. Т. Саблука, В. П. Ситника , О. М. Шпичака. - К. : Ін-т аграр. економіки УААН, 1997. - 501, [2] с. : табл., граф. - Бібліогр. в підрядковій прим. - 30.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-434
Рубрики: Аграрний ринок--Ціноутворення--Україна--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ціноутворення в АПК -- ценообразование в АПК -- агропромисловий комплекс України -- агропромышленный комплекс Украины -- продовольчий ринок -- продовольственный рынок -- формування цін -- формирование цен -- біржова торгівля -- биржовая торговля -- ціновий моніторінг АПК -- ценовой мониторинг АПК -- протекціонізм -- протекционизм -- зерно пшениці -- зерно пшеницы -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- насіння соняшнику -- семена подсолнечника -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- цукор-пісок -- сахар-песок -- яловичина -- говядина -- свинина -- масло тваринне -- масло животное
Анотація: Викладені теоретичні положення та досвід ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК України, а також практика високорозвинутих країн світу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Саблук, П. Т.; Ситник, В. П.; Шпичак, О. М.; Білик, Ю. Д.; Саблук, П. Т. \ред.\; Ситник , В. П. \ред.\; Шпичак, О. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
637.23(035)
П80


   
    Производство сливочного масла [] : справочник / [Ю. П. Андрианов и др.] ; под ред. Ф. А. Вышемирского. - М. : Агропромиздат, 1988. - 303 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 297-300. - ISBN 5-10-000202-6 : 1.60 р.
УДК
ББК 36.957я2
Рубрики: Вершкове масло--Виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
масло животное -- масло тваринне -- сливки -- вершки -- свойства масла -- властивості масла -- качество масла -- якість масла -- ассортимент масла -- асортимент масла -- структура молока -- технология масла животного -- технологія масла тваринного -- химический состав масла -- хімічний склад масла -- микробиология маслоделия -- мікробіологія маслоробства -- санитарный контроль производства масла -- санітарний контроль виробництва масла -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- фасование масла -- фасування масла -- топленое масло -- топлене масло
Анотація: Приведены требования к молоку и сливкам как сырью для производства сливочного масла, изложены методы производства существующего ассортимента сливочного и топленого масла.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Андрианов, Юрий Петрович; Вышемирский, Франц Адамович; Качераускис, Донатос Владович; Климов, Вячеслав Павлович; Вышемирский, Франц Адамович \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)