Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переработка кормов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
636.4
Т66


    Трегуб, Леонтий Иванович.
    Кормоцехи свиноводческих ферм и комплексов [] / Л. И. Трегуб, Н. М. Праватов. - М. : Агропромиздат, 1990. - 207 с. : рис., табл. - Прил.: с. 199-204. - Лит.: с. 205. - ISBN 5-10-000750-8 : 0.45 р.
УДК
ББК 46.5
Рубрики: Свинарство--Корми--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сведения о кормах -- відомості про корми -- хранение кормов -- зберігання кормів -- переработка кормов -- переробка кормів -- машины для обработки кормов -- машини для обробки кормів -- оборудования для приготовление кормосмесей -- обладнання для приготування кормосумішей -- техническое обслуживание оборудования -- технічне обслуговування обладнання
Анотація: Рассмотрено современное оборудование кормоцехов и комплексов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Праватов, Николай Михайлович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
631.363
К89


    Кукта, Григорий Максимович.
    Технология переработки и приготовления кормов [] / Г. М. Кукта. - М. : Колос, 1978. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 236-238. - 0.70 р.
УДК
ББК 40.729
Рубрики: Кормовиробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
физико-механические свойства кормов -- фізико-механічні властивості кормів -- переработка кормов -- переробка кормів -- дозирование кормов -- дозування кормів -- смешивание кормов -- змішування кормів -- приготовление витаминных кормов -- приготування вітамінних кормів -- приготовление сухих кормосмесей -- приготування сухих кормосумішей -- приготовление влажных кормосмесей -- приготування вологих кормосумішей
Анотація: Приведены данные об основных технологических свойствах кормов, режимах выполнения операции измельчения, тепловой и химической обработки дозирования, смешивания и уплотнения кормов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)