Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=праця кондитера<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.68(075.8)
Н72


    Новікова, Ольга Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / О. В. Новікова ; М-во освіти і науки України. - 2-ге вид., переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 215.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочна сировина -- харчова цінність хліба -- види хлібобулочних виробів -- приготування хліба -- тісто -- оброблення тіста -- випікання хліба -- зберігання хліба -- вихід хліба -- якість хліба -- хвороби хліба -- дефекти хліба -- цукристі заготовки -- кондитерські креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- праця кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.146(075)
Г37


    Герасимова, Ирина Васильевна.
    Технология карамели [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / И. В. Герасимова. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 135 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 133. - ISBN 5-10-000192-5 : 0.20 р.
УДК
ББК 36.86
Рубрики: Карамель--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
приготовления карамели -- приготування карамелі -- карамельные начинки -- карамельні начинки -- карамельный сироп -- карамельний сироп -- инвертный сироп -- інвертний сироп -- карамельная масса -- карамельна маса -- формование карамели -- формування карамелі -- охлаждение карамели -- охолодження карамелі -- упаковывание карамели -- пакування карамелі -- труд кондитера -- праця кондитера
Анотація: Рассмотрены технологический процесс производства карамели и технологические схемы получения карамели.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)