Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ринок продуктів дитячого харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
338.516.4(075.8)
І-74


   
    Інфраструктура товарного ринку: продовольчі товари [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / [О. О. Шубін та ін.] ; за ред. О. О. Шубіна. - К. : Знання, 2009. - 564 с. : граф., табл. - Л-ра: с. 541-564. - Бібліогр. в кінці розд. - Бібліогр. в підрядковій прим. - ISBN 978-966-346-500-5 : 120.00 грн, 55.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)421.51я73
Рубрики: Ринкова інфраструктура--торгівля--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
Ринок молочних продуктів -- рынок молочных продуктов -- ринок кондитерських виробів -- рынок кондитерских изделий -- ринок зерна -- рынок зерна -- ринок заморожених овочів -- рынок замороженных овощей -- ринок тепличних овочів -- рынок тепличных овощей -- ринок снеків -- рынок снеков -- ринок харчових жирів -- ринок пищевых жиров -- ринок м"ясопродуктів -- рынок мясопродуктов -- ринок харчових біодобавок -- рынок пищевых биодобавок -- ринок плодів -- рынок плодов -- ринок овочів -- рынок овощей -- ринок слабоалкогольних напоїв -- рынок слабоалкогольных напитков -- ринок продуктів дитячого харчування -- рынок продуктов детского питания -- ринок функціональних продуктів -- рынок функциональной продукции -- ринок квітково-декоративної продукції -- рынок цветочно-декоративной продукции -- ринок екологічно чистої продукції -- рынок экологически чистой продукции -- ринок тютюнових виробів -- рынок табачных изделий
Анотація: Розкрито сучасні характеристики харчових продуктів, логістичні підходи до їх зберігання, продажу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шубін, О. О.; Азарян, О. М.; Ангеліна, І. А.; Бровко, О. Г.; Шубін, О. О. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
330.131.7
Т33


   
    Теоретико-методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промисловості [] : монографія / [Н. С. Скопенко (кер.) кол. авт.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харчових технол. - К. : Кондор, 2016. - 477, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - Дод.: с. 454-477. - ISBN 978-617-7278-43-5 : 200.00 грн
УДК
ББК 65.053
Рубрики: Підприємницькі ризики--Економічна оцінка--Дослідження--Наукові видання
   Харчова промисловість--Економіка--Дослідження--Україна--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
система ризиків -- система рисков -- управління ризиками -- управление рисками -- технологічні ризики -- технологические риски -- фінансові ризики -- финансовые риски -- ризик-менеджменту -- риск-менеджмент -- управління ризиком підприємств -- управление рисками предприятий -- факторний аналіз ризику підприємств -- факторный анализ рисков предприятий -- оцінки ризику -- оценки рисков -- зовнішній ризик підприємств -- внешний риск предприятий -- глобальні ризики -- глобальные риски -- країнові ризики -- страновые риски -- ризики формування продовольчої системи -- риски формирования продовольственной системы -- аналіз молочної галузі -- анализ молочной отрасли -- ринок морозива -- рынок мороженого -- аналіз чинників ризику -- анализ факторов риска -- м'ясна галузь -- мясная отрасль -- ринок продуктів дитячого харчування -- рынок продуктов детского питания -- діагностика ризиків -- диагностика рисков -- ризики хлібопекарської галузі -- риски хлебопекарной отрасли -- маркетингові ризики -- маркетинговые риски -- ризики виробників яєць -- риски производителей яиц -- управління агропромисловими формуваннями -- управление агропромышленными формированиями
Анотація: Дослідження теоретичних, методичних та практичних основ аналізу та оцінки ризику підприємств харчової промисловості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скопенко, Н. С.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)