Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сало<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
55.83
К56


    Ковалев, Валентин Михайлович.
    Угревая сыпь [] / В. М. Ковалев ; [ред. М. В. Кондаурова]. - Киев : Здоровья, 1991. - 145 с. : ил. - Лит.: с. 141-144. - ISBN 5-311-00466-5 : 1.50 р.
ББК 55.83
Рубрики: Дерматологія--Навчальні видання
   Косметологія--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
угревая сыпь -- вугровий висип -- угри -- вугри -- акне -- сальные железы -- сальні залози -- кожное сало -- шкірне сало
Анотація: В книге освещены вопросы анатомии, гисто- и электронно-микроскопической структуры сальных желез, их функциональных особенностей. Приведены методы общей и местной терапии угревой болезни, меры профилактики.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кондаурова, М. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.42/.44
С56


   
    Современная энциклопедия домашнего консервирования [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 2001. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-548-253-X : 7.50 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- методы консервирования -- методи консервування -- овощные консервы -- овочеві консерви -- плодово-ягодные заготовки -- плодово-ягідні заготовки -- солонина -- шпиг -- сало -- вареная колбаса -- варена ковбаса -- украинская домашняя колбаса -- українська домашня ковбаса -- копчение мясных продуктов -- копчення м'ясних продуктів -- копчение рыбы -- копчення риби -- сырокопченые колбасы -- сирокопчені ковбаси -- кровяная колбаса -- кров'яна ковбаса
Анотація: Рекомендации по всем видам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, а также способы хранения мясных и рыбных изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.


    Петренко, Ігор.
    Суперїжа - штучне м'ясо [] / І. Петренко // Агробізнес сьогодні. - 2020. - N 19(жовт.). - С. 74-76 : фот. кольор.
Рубрики: Рослинництво--М'ясні продукти--Рибні продукти
Кл.слова (ненормовані):
рослинне м'ясо -- рослинне сало -- рослинна риба -- рослинна птиця -- рослинні креветки -- склад рослинної їжі

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


    Сусол, Р.
    Україна потребує якісного сала, але віддає перевагу м'ясним генотипам свиней [] / Р. Сусол // Тваринництво України. - 2015. - N 12. - С. 23-26 : фот.
Рубрики: Свинарство--Сало (харч.)
Кл.слова (ненормовані):
біла порода свиней -- сальна свинина -- м'ясна свинина

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.
641.56(=161.2)
П38


    Плесконос, Андрій Аркадійович.
    Національна кулінарна спадщина України [] / А. А. Плесконос, Н. Л. Писаренко ; [голов. ред. В. Строля ; худож.-оформ. О. Андрощука]. - Київ : Балтія-Друк, 2021. - 149, [3] с. : іл., фот. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 978-617-516-050-3 : 650.00 грн
УДК
ББК 36.99(4УКР)
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
державна програма 2021 -- українське сало -- спосіб зберігання продуктів -- страви української національності -- соління -- салати -- язичницька їжа -- українське м'ясо -- картопля як їжа -- християнські свята -- страви українських козаків -- секрети українського смаку -- здорова їжа -- пісні страви -- традиції застілля
Анотація: Повсякденна їжа, така як борщ і вареники, поряд з іншими культурними символами, є носіями національного гена, який може багато розповісти про минуле українців і України.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Писаренко, Наталія Леонідівна; Артюх, Лідія Федорівна; Строля, Віргініюс \ред.\; Андрощук, Олександр \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.


    Щербань, Т.
    Якість свинини від тварин, помісних з генотипом миргородської породи [] / Т. Щербань, В. Вовк // Тваринництво України. - 2014. - N 8/9. - С. 35-38 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Свині
Кл.слова (ненормовані):
миргородська порода свиней -- м'ясо свиней -- сало

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вовк, В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)