Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сировина кондитерського виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.68(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва] / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва ; Полтав. ун-т екон. і торг. - Київ : Кондор, 2016. - 496, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496. - ISBN 978-617-7278-31-2 : 240.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія виробництва--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
борошняні кондитерські вироби -- харчова цінність харчових продуктів -- сировина кондитерського виробництва -- кондитерський інвентар -- цукристі напівфабрикати -- креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- хімічні розпушувачі -- виготовлення тістечок -- виготовлення тортів
Анотація: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кукуєва, О. М.; Полтавський університет економіки і торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36-9я722
К95


    Кутепова, Мария Александровна.
    Товароведение пищевых продуктов (для кондитеров) [] : учебник / М. А. Кутепова, З. П. Матюхина. - Москва : Высш. шк., 1989. - 160 с. : рис., табл. - Прил.: с. 152-157. - Лит.: с. 158. - ISBN 5-06-000385-X : 0.20 р.
ББК 36-9я722
Рубрики: Товарознавство--Харчові виробництва--Кондитерське виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- пищевые производства -- кондитерское производство -- состав пищевых продуктов -- склад харчових продуктів -- сырье кондитерского производства -- сировина кондитерського виробництва
Анотація: Основы классификации и стандартизации пищевых продуктов, их химический состав, методы оценки качества и условий хранения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Матюхина, Зинаида Петровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)