Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технология производства травяной муки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
664.7(075)
З-41


   
    Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів [] : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів / Б. В. Лесик [та ін.] ; за ред. Б. В. Лесика. - 2-ге вид., перероб. й допов. - К. : Вища школа, 1980. - 415 с. : рис., табл. - Дод.: с. 406-410. - 0.90 руб.
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Зберігання--Навчальні видання для вищої школи
   Сільськогосподарська продукція--Технологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
нормування якості сільгосппродуктів -- нормирование качества сельхозпродуктов -- стандартизація сільгосппродуктів -- стандартизация сельхозпродуктов -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- хімічний склад зерна та насіння -- химический состав зерна и семян -- показники якості зерна і насіння -- показатели качества зерна и семян -- консистенція ендосперму -- консистенция эндосперма -- борошномельна оцінка зерна -- мукомольная оценка зерна -- хлібопекарська оцінка зерна -- хлебопекарская оценка зерна -- характеристика зернових мас -- характеристика зерновых масс -- строки зберігання зерна -- сроки хранения зерна -- післязбиральне достигання зерна -- послеуборочное дозревание зерна -- режими та способи зберігання зернових мас -- режимы и способы хранения зерновых масс -- переробка зерна на борошно -- переработка зерна на муку -- переробка зерна на крупи -- переработка зерна на крупы -- основи хлібопечення -- основы хлебопечения -- технологія виробництва комбікормів -- технология производства комбикормов -- технологія виробництва трав'яного борошна -- технология производства травяной муки -- зберігання цукрових буряків -- хранение сахарной свеклы -- цукробурякове виробництво -- сахаросвекольное производство -- дифузійний сік -- диффузионный сок -- кристалізація цукру -- кристализация сахара -- зберігання олійних культур -- хранение масличных культур -- переробка олійних культур -- переработка масличных культур -- зберігання овочів -- хранение овощей -- консервування плодоовочевих -- консервирование плодоовощных -- маринування -- маринование -- сушіння -- сушка -- виробництво соків -- производство соков -- плодово-ягідне виноробство -- плодово-ягодное виноделие -- виробництво крохмалю -- производство крахмала -- обробка луб'яних культур -- обработка лубяных культур -- обробка тютюну і махорки -- обработка табака и махорки -- зберігання і обробка хмелю -- хранение и обработка хмеля
Анотація: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лесик, Борис Васильович; Трисвятський, Лев Олексійович; Снежко, Володимир Лаврентійович; Сабуров, Микола Володимирович; Лесик, Борис Васильович \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (2), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (2), ЧЗ (1)
Знайти схожі

2.
636.085
Н16


    Нагорный, Владимир Трофимович.
    Корма в брикетах и гранулах [] / В. Т. Нагорный, Е. Ш. Шекенов, Ж. С. Аткешев. - Алма-Ата : Кайнар, 1988. - 143 с. : табл. - ISBN 5-620-00082-6 : 0.25 р.
УДК
ББК 45.45
Рубрики: Корми--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
технология производства травяной муки -- технологія виробництва трав'яного борошна -- производство гранулированных кормов -- виробництво гранульованих кормів -- производство брикетированных кормов -- виробництво брикетованих кормів -- хранение трявяной муки -- зберігання трав'яного борошна -- физиологические основы использования гранулированных кормов -- фізіологічні основи використання гранульованих кормів -- физиологические основы использования брикетированных кормов -- фізіологічні основи використання брикетованих кормів
Анотація: Рассказывается о полноценных гранулированных и брикетированных кормах и кормосмесях, способах их приготовления, влиянии на молочную, мясную и шерстяную продуктивность животных.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шекенов, Ергали Шекенович; Аткешев, Жумагали Сайденович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
636.084
К32


    Квітко, Генріх Павлович.
    Виробництво і використання трав'яного борошна [] / Г. П. Квітко, Б. С. Воробйов. - К. : Урожай, 1972. - 124 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 122-123. - 0.21 р.
УДК
ББК 45.45
Рубрики: Корми--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
технологія виробництва трав'яного борошна -- технология производства травяной муки -- організація сировинної бази -- организация сырьевой базы -- якість трав'яного борошна -- качество травяной муки -- біологічна цінність трав'яного борошна -- биологическая ценность травяной муки -- нормування трав'яного борошна -- нормирование травяной муки -- економіка виробництва трав'яного борошна -- экономика производства травяной муки
Анотація: Описаны кормовые культуры и технология приготовления из них травяной муки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Воробйов, Борис Савич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)