Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=фруктово-ягідні соки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
615.89
Н63


    Ніколайчук, Ернест Володимирович.
    Цілющі рослинні напої [] / Е. В. Ніколайчук ; [наук. ред. Л. В. Ніколайчук]. - Т. : Навч. кн. - Богдан, 2004. - 184 с. - (Таємниці зеленої планети). - ISBN 966-692-266-5 : 7.50 грн
УДК
ББК 53.592
Рубрики: Народна медицина--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
алкогольно - рослинні напої -- алкогольно - растительные напитки -- фруктово-ягідні соки -- фруктово - ягодные соки -- прохолодні напої -- прохладительные напитки -- овочеві соки -- овощные соки -- плодово-ягідні кваси -- плодово - овощные квасы -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- чай -- кава -- кофе -- безалкогольні аперативи -- безалкогольные апперативы -- морси -- морсы -- фруктові води -- фруктовые воды -- киселі -- кисели -- молочні напої -- молочные напитки
Анотація: Подано оригінальні рецепти приготування алкогольно - рослинних лікувальних напоїв, фруктово -ягідних та інших соків в домашніх умовах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ніколайчук, Л. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
640.43(075.8)
О-97


    Ощипок, І. М.
    Барна справа [] : навч. посіб. / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов ; Укоопспілка. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 278, [10] с. : табл., рис., кольор. іл. - (Вища освіта в Україні). - Дод.: с. 271-278. - Літ.: с. 279. - ISBN 978-617-574-104-7 : 170.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Установи громадського харчування--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
функціонування барів -- обслуговування споживачів -- матеріально-технічне забезпечення -- робоче місце бармена -- асортимент лікеро-горілчаних напоїв -- асортимент пива -- фруктово-ягідні соки -- кава -- напої -- коктейлі -- чай
Анотація: Організація, функціонування барів, їх класифікація, матеріально-технічне забезпечення, порядок підготовки барів для обслуговування відвідувачів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пономарьов, П. Х.; Укоопспілка
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)