Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=функціонально-технологічні інгредієнти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


   
    Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості [] / Н. М. Бреус [та ін.] // Наука та інновації = Science and Innovation. - 2019. - N 5. - С. 62-72 : рис. - Літ.: с. 69-72 . - ISSN 1815-2066
Рубрики: Морозиво--Рецептура--Якість
Кл.слова (ненормовані):
моделювання рецептур морозива -- якість готового продукту -- складові компоненти морозива -- функціонально-технологічні інгредієнти

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бреус, Наталія Миколаївна; Грибков, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сєдих, О. Л.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)