Пошуковий запит: <.>K=інгредієнти<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| 663/664(075.8) С40
Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Літ.: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грнББК 36-9я73 Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Експертиза--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Завгородня, В.М.
Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) Знайти схожі
|
>2.
|
Химия цвета мясных продуктов []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 1. - С. 36-37 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): показники якості м'яса -- показатели качества мяса -- миоглобин мяса -- міоглобін м'яса
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>3.
|
Чернов, Александр. Clean Smoke - чистое копчение, высокое качество и экологические преимущества [] / А. Чернов> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 2. - С. 26-29 : фот. цв.
Рубрики: М'ясні продукти--Копченості Кл.слова (ненормовані): безопасные копченые продукты -- безпечні копчені продукти -- ингредиенты процесса копчения -- інгредієнти процессу копчення -- чистое копчение -- чисте копчення
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>4.
|
Шевченко, І. І. Стабілізація забарвлення шинкових виробів [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 2. - С. 34-38 : фот. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): забарвлення шинки -- стабілізатори кольору
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Крижова, Ю. П. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>5.
|
Шевченко, І. І. Основні закономірності збереження кольору свіжого м'яса в межах класифікаційних груп [] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 3. - С. 33-34 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): якість м'ясних продуктів -- колір м'ясних продуктів
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Крижова, Ю. П. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>6.
|
Никитина, Н. Мясные паштеты: особенности сырья и технологии производства [] / Н. Никитина> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Паштети--М'ясне виробництво--Технологія Паштети--М'ясне виробництво--Сировина Кл.слова (ненормовані): паштеты -- паштети -- классификация паштетов -- класифікація паштетів -- игредиенты паштетов -- інгредієнти паштетів
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>7.
|
Сарделька "Любимая" 1 С. Рецепт от компании IGIS []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 26-27 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- ковбасне виробництво -- ингредиенты сарделек -- інгредієнти сардельок
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>8.
|
Крижова, Ю. П. Сардельки з бактеріальною закваскою та зниженим вмістом жиру [] / Ю. П. Крижова, С. В. Коваленко> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 9. - С. 28-29 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Технологія Кл.слова (ненормовані): інгредієнти сардельок -- бактеріальна закваска -- знижений вміст жиру
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Коваленко, С. В. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>9.
|
Черноус, Ю. Инновации в полуфабрикатах [] / Ю. Черноус> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 10. - С. 36-39 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інноваційні технології Кл.слова (ненормовані): мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- функциональные продукты -- функціональні продукти -- рецептура инновационных продуктов -- репептура інноваційних продуктів
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>10.
| 664.1 К 84
Крутошикова, А. Подслащивающие вещества в пищевой промышленности [] = Prirodne a synteticke latky sladkej chuti / А. Крутошикова, М. Угер ; пер. со словац., ред. и предисл. И. Ф. Бугаенко. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 158 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце разд. - Предм. указ.: с. 150-155. - ISBN 5-10-001261-7 : 1.70 р.ББК 36.98 Рубрики: Харчові виробництва--Інгредієнти--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): пищевое производство -- ингредиенты -- природные подслащивающие вещества -- природні підсолоджуючі речовини -- синтетические подслащивающие вещества -- синтетичні підсолоджуючі речовини -- сахарин -- цикламаты -- цикламати -- сахариды -- сахариди -- моносахариды -- моносахариди -- дисахариды -- дисахариди -- оксатиацинондиоксиды -- оксатіацінондіоксиди -- аспартам -- смешанные подслащивающие вещества -- змішані підсолоджуючі речовини Анотація: Систематизированы данные по природным и синтетическим веществам, рассматриваются свойства и способы получения подслащивающих веществ, их энергетическая ценность.
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Угер, М.; Бугаенко, И. Ф. \пер., ред., авт. предисл.\
Примірників всього: 2 АБ (1), ВВ (1) Свободны: АБ (1), ВВ (1) Знайти схожі
|
>11.
|
Для элитных мясных деликатесов []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти--Якість Кл.слова (ненормовані): мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- деликатесные мясные продукты -- делікатесні м'ясні продукти
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>12.
|
Итальянская панчетта []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 38-40 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- рецепты панчетты -- рецепти панчетти -- панчетта в домашних условиях -- панчетта в домашніх умовах
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>13.
|
Качество мясного сырья для деликатесных продуктов []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 11. - С. 42-43 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти--Якість Кл.слова (ненормовані): мясные продукты -- м'ясні продукти -- ингредиенты -- інгредієнти -- дефекты мяса -- дефекти м'яса
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>14.
|
Управление влагосвязывающей способностью мясного сырья с помощью пищевых фосфатов []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 24-25 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): мясное производство -- ингредиенты -- пищевые фосфаты -- харчові фосфати
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>15.
|
Лапотко, А. Производству комбикормов - новые ориентиры [] / А. Лапотко, А. Зиновенко> // Тваринництво України. - 2018. - N 9/10. - С. 36-42 : ил.
Рубрики: Комбікорми Кл.слова (ненормовані): комбикорма -- вторичные кормовые ресурсы -- вторинні кормові ресурси -- кормовые ингредиенты -- кормові інгредієнти
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Зиновенко, А. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>16.
|
Производство мясных деликатесных продуктов. Пути усовершенствования от концерна "MANE" []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): мясные продукты -- ингредиенты -- элитные мясные деликатесы -- елітні м'ясні делікатеси
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>17.
|
Все о реакции Майяра или "вкусная" пищевая химия []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 2. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): мясные продукты -- ингредиенты -- пищевая химия -- харчова хімія
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>18.
| 641.56-056.84 В53
Высший вкус [] : философия вегетарианства и лучшие вегетарианские рецепты со всего мира : на основе учения Его Божественной Милости А. Ч. Бхактиведанты Свами Прабхупады ачарьи-основателя Международного общества сознания Кришны / [М. Госвами та ін. ; пер. Видзжитатма дас]. - Москва : The Bhaktivedanta Book Trust, 2016. - 172, [4], [4] л. ил. с. - Авт. зазначено в кінці кн. - Глоссарий: с. 161-169. - ISBN 978-5-902284-18-5 : 40.00 грнББК 36.99 Рубрики: Вегетаріанська кулінарія--Рецептура--Індія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): вегетарианство -- вегетаріанство -- духовная пища -- духовнв страви -- йога приема пищи -- йога прийому їжі -- специально приготовленные ингредиенты -- спеціально приготовлені інгредієнти -- национальные традиции -- національні традиції Анотація: Книга-путеводитель по миру вегетарианской кухни. Показана философия вегетарианства и лучшие вегетарианские рецепты со всего мира.
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Госвами, Мукунда; Кремо, Майкл (Друтакарма дас); Курма дас; Гордон, Остин (Бхутатма дас); Видзжитатма дас \пер.\
Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) Знайти схожі
|
>19.
|
Влагосвязующая способность - основополагающая технологическая характеристика мясного сырья []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 4. - С. 32-33 : рис.
Рубрики: М'ясне виробництво--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): мясное производство -- ингредиенты -- вода в мясе -- вода в м'ясі
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
>20.
|
Особенности химии цвета мясных продуктов []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 3. - С. 30-31 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти Кл.слова (ненормовані): колбасное производство -- ингредиенты -- цвет вареной колбасы -- колір вареної ковбаси
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах:
всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1)
Знайти схожі
|
|
|