Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=грилі<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
642.5:641.54(075)
Ж 70


    Жижина, Людмила Георгіївна.
    Устаткування ресторану, бару, буфету [] : [посібник для ПТНЗ] / Л. Г. Жижина. - Житомир : Полісся, 2007. - 128 с. : іл. - Бібліогр.: с. 123. - ISBN 978-966-655-261-0 : 12.00 грн
УДК
ББК 36.99-5я722
Рубрики: Громадське харчування--Устаткування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- мікрохвильові печі -- микроволновые печи -- грилі -- грили -- пароконвекційні шафи -- пароконвекционные шкафы -- кавоварки -- кофеварки -- льодогенератори -- ледогенераторы -- торгові автомати -- торговые автоматы
Анотація: Види машин, теплових та холодильних апаратів, які можуть бути використані у різних закладах ресторанного господарства з урахуванням регіонального компоненту.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

2.
664.951.3
Р31


    Ребронн, Эдмунд.
    Рыба домашнего копчения [] = Das Rauchern von Fischen / Э. Ребронн, Ф. Рутковски ; под ред. А. В. Гудовича ; пер. с нем. и с предисл. Ю. Н. Солдатенкова. - М. : Агропромиздат, 1989. - 128, [4] л. ил с. : рис., фото.цв. - ISBN 5-10-001268-4 : 0.60 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Рибні страви--Копченості--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
самодельные коптильни -- саморобні коптильні -- коптильные установки -- коптильні установки -- горячее копчение -- гаряче копчення -- холодное копчение -- холодне копчення -- горячевлажное копчение угрей -- гарячовологе копчення вугрів -- копчение лососевых рыб -- копчення лососевих риб -- рыба на гриле -- риба на грилі
Анотація: Приводятся различные способы копчения пресноводной и морской рыбы в коптильных цехах и в домашних условиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рутковски, Франц; Гудович, А. В. \ред.\; Солдатенков, Ю. Н. \пер.\
Примірників всього: 3
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)