Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=компонування приміщень<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
725.71
К26


    Карсекін, Валерій Іванович.
    Проектування підприємств громадського харчування [] : навч. посіб. / В. І. Карсекін. - Київ : Вища шк., 1992. - 240 с. : рис., табл. - Дод.: с. 174-239. - ISBN 5-11-003753-1 : 8.00 грн
УДК
ББК 38.712
Рубрики: Харчові підприємства--Проектування--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові виробництва--Технологічні розрахунки--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
технологічне проектування -- типове і індивідуальне проектування -- підприємства громадського харчування -- розміщення підприємств громадського харчування -- технологічні розрахунки цехів -- компонування приміщень -- заготовочні цехи -- зали обслуговування -- адміністративно-побутові приміщення -- інтер'єр виробничих приміщень -- інтер'єр залів обслуговування
Анотація: Основи організації проектування підприємств громадського харчування, подано нормативи розрахунків і принципи мережі підприємств, їхню класифікацію.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
642.5:640.4(075.8)
Т38


   
    Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства [] : навч. посібник / П. П. Павленко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. - 311, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с .200. - Дод.: с. 201-311. - ISBN 978-966-289-098-3 : 350.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторанне господарство--Проектування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
проектна документація -- моделювання виробничих процесів -- виробничі програми підприємств -- складальні приміщення -- виробничі цехи -- посудомийні -- компонування приміщень -- розміщення устаткування -- структура підприємств -- кейтеринг -- кулінарна продукція -- санітарно-гігієнічні вимоги -- рекламне забезпечення -- експертиза технологічної частини проекту
Анотація: Методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підприємств ресторанного господарства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Павленко, Павліна Павлівна; Тележенко, Любов Миколаївна; Біленька, Ірина Ремівна; Дзюба, Надія Анатоліївна; Міністерство освіти і науки України; Одеська національна академія харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)